Trasee pentru Gura Raului

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
parpaneata

Trasee pentru Gura Raului

Mesaj de parpaneata »

Deschid acest topic pentru toti cei care vor participa la intalnirea de la Gura Raului.
Am si o prima intrebare! Cum e drumul de la Sercaia la Zarnesti?
LILIANA DIACONESCU

Gura Raului

Mesaj de LILIANA DIACONESCU »

Exclus drumul Sercaia -Zarnesti.Am fost noi de pasti la Sambata(Fagaras) si nu recomandam .Sunt numai gropi.Recomandam celor care vin pe ruta :
Sibiu sau Valea Oltului ,Codlea-Vulcan-Zarnesti.
Pentru cei care vin dinspre Sighisoara recomandam Brasov(Stupini)-Ghimbav -Cristian-Zarnesti.
Pentru Bucuresti,Predeal-Paraul Rece-Rasnov-Zarnesti.
Dinspre TG. Secuiesc,Brasov -Cristian-Rasnov-Zarnesti.
Dinspre Arges pe Bran drumul nu este foarte bun,sunt portiuni unde se merge cu viteza redusa din cauza denivelarilor.
Pentru cei care totusi se incumeta, Bran-Rasnov-Zarnesti. O sa revenim cu informatii legate de obiective turistice.Sa nu va uitati bicicletele.

Liliana & Costi Bv.
Ultima oară modificat 10 Iun 2008, 20:04 de către LILIANA DIACONESCU, modificat 1 dată în total.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Mersi Lili si Costi! Am sa vin pe Valea Oltului si apoi pe traseul indicat de voi. E mai lung dar mai bun si mai putin aglomerat. Sper! :D
marin liviu
Membru forum
17

trseu optim

Mesaj de marin liviu »

Cunoasteti un traseu optim si rapid pt. Bucuresti- Gura Raului ?
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Bucuresti-Ploiesti-Predeal-Rasnov-Zarnesti
Orice problema are o rezolvare practica
Încuiat