ClubRV in Valea Valsanului

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

Daca sunteti de acord, asa cum a sugerat Bogdan Ionita, sa mergem in ultima iesire a clubului pe Valea Valsanului din jud. Arges.
Sunt, din Bucuresti, cca 180km din care 113km pe autostrada spre Pitesti.
Data propusa 30 sept-01.oct.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

:? ... Adica aprox. 10 ore pe drum... 20 km de drum forestier... :?
Nu imi este clar daca acolo exista posibilitatea de a trage curent.
Din pacate critica mea nu este constructiva pt ca nu pot veni cu o contra propunere, asa ca nu o luati prea in serios, dar poate va mai ganditi...
Va doresc inspiratie.
FENDT 535

CURENT...

Mesaj de FENDT 535 »

Nu exista posibilitatea de a trage curent...din pacate
Piriu Nicolae
Membru fondator
19
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae »

Si totusi eu zic ca in valea Valsanului merita incercat sa mai facem o intalmire cu cati mai multi membri ClubRV-ului chiar daca nu este curent cum zicea "Coupe"-ul dar daca ne gandim bine nici la Gura Diham nu am avut curent si ne-am dimtit FFF.bine.
Dar de data asta sper sa fim mai numerosi decat ultima intalnire cand s-a anuntat o formatie numeroasa si nu am sosit la destinatie decat 1/3 sau chiar mai putin din cei anuntati.
Si cu riscul de a fi off-topic : cu sigla clubului cum a ramas? Eu deja am facut-o la format A5 si lipit-o pe rulota. Am optat pt prima varianta expusa de Coupe.

Cu deosebit respect.P.N.
Constantin Curelea
Membru CD
21

Pana la Valea Cerbului sunt cca 140 km din care 3-4 km sunt tot pe drum forestier.
In plus este aglomeratia de pe Valea Prahovei.
Bucuresti-Pitesti pe autostrada=1,5-2 h
Pitesti /Valea Valsanului max. 2h
Total max. 4h
Cat despre curent, acumulatorul rulotei si gazul din butelie este suficient.
Eu zic ca este de vazut!

Apropos SIGLA!
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Mircea Ionescu
Membru fondator
19

Va puteti baza pe mine la Valea Valsanului (daca nu intervine nimic intre timp)

Cu sigla astept ok-ul pe o varianta si ii dam drumul...
Bogdan

Mesaj de Bogdan »

Salutare !
Eu zic sa ne mai gandim putin....,,Autostrada'' Buc-Pitesti este praf....se lucreaza si este un cosmar !!! Un coleg de servici a facut luni de la Pitesti 4 ore pana in Buc !!! Nu cred ca se va rezolva problema asfaltarii pana la data de 01.oct. Daca optam pentru cealalta varianta de Pitesti (pe drumul vechi) facem 6ore pana la destinatie.Eu prefer un drum ca in palma indiferent cat este de aglomerat.Zona Campulung de sosea o cunosc destul de bine(dealtfel si Dl.Piriu) unde credeam ca ne raman rotile de la rulota cand am venit la Valea Zanelor. Despre zona , nimic de zis....este super frumoasa dar imi este teama ca drumul va fi un cosmar.Cred ca tot Gura Diham este mai indicata. Importanta era italnirea Clubului si nu atat locatia.Cu atat mai mult faptul ca nu stam decat un weekend....si conditiile sunt asemanatoare cu cele de la Valea Cerbului.
Este doar parerea mea.Daca totusi optati pentru aceasta zona voi veni oricum.
Toate bune, Bogdan D.
Constantin Curelea
Membru CD
21

Am circulat pe autostrada acum trei saptamani.
Pe cca 20 -25 km, mai aproape de Bucuresti, se circula pe un sens.
Apoi drumul este bun desi aglomerat.
Am facut, cu rulota, cca 1, 5 ore pe autostrada in zi de lucru.
Nu stiu cum este restul de drum.
Poate doriti sa mergem la Cheia?
Ce ne poate spune d-l Doru S.?
Constantin Curelea
Bucuresti
0723 206 708

Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Imi pare rau dar nu pot participa la intalnire. Ieri am aflat ca voi lucra in toate weekendurile din septembrie si poate si octombrie.
Asa ca nu-mi ramane decat sa va invidiez :oops: si sa va urez petrecere frumoasa acolo unde veti merge.

Cu stima
Bogdan Ionita
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Foarte tentante propunerile.
1.Calugareni.
Sunt nativ din zona de sud a orasului si recomand week-end-uri in zona. Zona Calugareni are un microclimat aparte, rezervatie naturala, paduri, distanta mica de Bucuresti, sunt multe de spus. Din pacate pe 9-10 sept.2006 plec la Fagaras pe (binenteles) transfagarasan, cu probleme. (domnule Teo poate week-end-ul viitor ???)
Dar voi face tot posibilul sa particip la :
2. Valea Valsanului.
Poalele muntilor Fagaras, Iezer, Piatra Craiului, salbaticia si linistea zonei pot face deosebit de placut week-end-ul petrecut acolo. Chiar daca drumul este putin mai accidentat sau la...
3.Cheia.
Camparea pe tapsanul din fata lui pensionRusu poate transforma intalnirea intr-un adevarat simpozion stiintific pe tema <Rulota si Utilizatorii ei >. Poate mai achizitionam si niste accesorii.
S-a asfaltat-modernizat-largit soseaua Ploiesti-Cheia- Brasov. Sticla. Este comparabila cu Predeal- Brasov.
Azi imi este greu sa-mi dau cu parerea. Frumos si placut si acolo si acolo.
Astept argumente si contra-argumente si ma voi plia.
Cu stima,
Doru S
Doru Stoicescu
0721.18.05.16
Mircea Ionescu
Membru fondator
19

M-am sucit, m-am invartit si ceva ce scartaie... Am vazut ce probleme aveti (-m) cu rulotele din cauza drumurilor proaste... E inutil sa le mai enumar ca numai cand ma gandesc la ce-am auzit in cele cateva luni de cand sunt membru activ aici, mi se ridica parul... 20 km de drum forestier??? nu putem gasi un camping mai in drum si sa mergem pe urma cu masinile pe coclauri?? O fi frumos dar parca e cam scump platita frumusetea asta de weekend... E drept ca eu am o rulota grea pe care am dat o gramada de bani si nici masina nu prea imi vine s-o bag prin toate gropanele dar banuiesc ca si dvs sunteti in aceeasi situatie... Ceva imi scapa... Mai reflectez... Din ce am vazut eu se pare ca pana la Cheia ar fi cel mai bun drum.
Ma mai gandesc.
Bogdan

Mesaj de Bogdan »

E frumos si la Cheia,drumul este ok, dar unde campam? Din cate stiu eu,curtea pensiunii Rusu este destul de mica(se afla si cateva rulote expuse spre vanzare pe acolo).Si mai stiti cum e...omul in curtea lui...Eu optez totusi pentru Gura Diham.Daca mergem de vineri seara,100% avem sanse sa ne campam pe partea stanga,in fata cabanei(in spatele magazinului cu suveniruri-artizanat) .Oricum in aceasta perioada acea zona este libera.
Poate mai facem si o mica excursie,cu pasul,pana la cabana Diham si retur,pe trasee (ne)marcate! :lol: ...ca doar acum am capatat experienta.
Toate bune, Bogdan D.
Scrie răspuns