Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asa cum am promis, voi incerca sa pun cateva imagini din iesirea de saptamana trecuta de la Musatesti – Manastirea Robaia.
Am plecat din Mioveni miercuri 30 aprilie si ne-am intors duminica 04 mai.
Participanti, ca de obicei acelasi grup, dar de aceasta data am avut (spre bucuria noastra si sunt convins ca nu numai …) un nou membru (rulotist): George Nedelcu, ocazie cu care dorim sa-i multumim inca o datata pentru participare (ne-a facut placere sa-l avem printre noi).
Zona este foarte frumoasa si linistita (mai putin vineri 02 Mai – de Izvorul Tamaduirii, cand a fost extraordinar de aglomerata – ve-ti vedea in imagini). Am facut drumetii, am vizitat Manastirea Robaia, am mers cu bicicletele.
In concluzie, A FOST SUPER!
Fişiere ataşate
Cat de frumoase sunt pregatirile inaintea plecarii.
Pregatirile de plecare.jpg (95.3 KiB) Vizualizat de 3319 ori
Plecarea din fata blocului
Plecarea din fata blocului.jpg (95.26 KiB) Vizualizat de 3318 ori
Alinierea la START.
Alinierea inaintea plecarii.jpg (93.98 KiB) Vizualizat de 3319 ori
O pauza in Cosesti.
Pe drum in localitatea Cosesti.jpg (88.82 KiB) Vizualizat de 3320 ori
Drumul in Musatesti, spre Manastirea Robaia.
Drumul in localitatea Musatesti catre Manastirea Robaia.jpg (86.66 KiB) Vizualizat de 3320 ori
Pe drumin Musatesti, aproape de iesire
Drumul in localitatea Musatesti catre Manastirea Robaia 1.jpg (92.17 KiB) Vizualizat de 3320 ori
Sosirea la „locul cu pricina”.
Pregatirea pt debarcare.jpg (86.51 KiB) Vizualizat de 3320 ori
Revin cu alte imagini, deoarece nu stiu din ce cauza, nu pot atasa decat 10 imagini.
Fişiere ataşate
Toata linistea de pana acum (cand am fost numai noi pe toata valea ), s-a transformat in „oras”. Imaginat-va cat de frumos a fost si cum s-a schimbat totul. Norocul nostru ca n-a tinut decat o zi – 02 mai. Linistea a revenit seara tarziu
Valea riului 1 in 02 mai.jpg (83.42 KiB) Vizualizat de 3311 ori
Alta imagine cu valea riului in ziua de 02 mai. Se poate observa in centrul aglomeratiei, tabara noastra.
Valea in 02 mai.jpg (99.5 KiB) Vizualizat de 3312 ori
O parte a Manastirii Robaia (si cu personalul).
Manastirea Robaia 1.jpg (89.43 KiB) Vizualizat de 3311 ori
Turisti (veniti cu bicicletele), la intrarea in Manastirea Robaia. Recunosc, unii dintre ei s-au tinut de o caruta cateva sute de mertii (la deal).
Drumetie pana la manastire.jpg (91.8 KiB) Vizualizat de 3313 ori
La cateva sute de metri de Manastirea Robaia, este un izvor cu apa limpede si rece.
Izvorul de langa Manastire.jpg (96.38 KiB) Vizualizat de 3313 ori
Doi turisti la odihna, studiind cu mare atentie istoria.
Izvorul.jpg (91.07 KiB) Vizualizat de 3314 ori
Alta imagine cu izvorul si cu predicatorul Cornel asistat de tarcovnicul Sorin.
Izvorul alta imagine.jpg (95.66 KiB) Vizualizat de 3314 ori
Ceva ce poate convinge ca s-a maincat destul de bine (a nu se intelega ca nu s-a si baut!).
Bravo voua , la mai multe. Sper ca ati trecut usor peste socul provocat de atatia oameni cu gratare. Noi am scapat total de "paltonari" datorita priceperii organizatorului Parpa. Ne-a dus intr-un loc ascuns de lume :)
Felicitari pentru iesire, va invidiez, eu nu am iesit inca. Si "La multi ani!" pentru Cornel. Ma mir ca-l vad cu bicicleta, dar daca spui k s-a tinut de o caruta imi explic cum de a iesit la plimbare. Data viitoare cat mai multe pedale :P
Deoarece formatul acestui Site nu permite moderatorilor sa mute ,sa comaseze, ... mesajele, o sa " o iau la picior" si o sa incerc sa sa le adaug eu aici (cu aceleasi comentarii).
Fişiere ataşate
Tabara.
Prima imagine cu tabara instalata.jpg (67.01 KiB) Vizualizat de 3326 ori
Alta imagine cu tabara.
Tabara instalata_din alt unghi.jpg (97.73 KiB) Vizualizat de 3326 ori
Ciocnitul!
Ciocnitul.jpg (59.88 KiB) Vizualizat de 3325 ori
Trebuie sa recunoastem ca am avut si persoane care sa misca mai greu si care evident, au ajuns mai tarziu (Cornel si George).
Sosirea intarziatilor.jpg (87.29 KiB) Vizualizat de 3323 ori
Tabara in formatie completa.
Alta imagine a taberei.jpg (99.71 KiB) Vizualizat de 3325 ori
Sport, natura, sanatate (pentru unii). Ghiciti la cine ma refer?
Sport natura sanatate.jpg (95.19 KiB) Vizualizat de 3325 ori
Gospodarii casei: unii mai mult, altii mai putin; unii de mai multe ori, altii numai atunci cand vedeau aparatul de fotografiat.
Oameni gospodari.jpg (86.48 KiB) Vizualizat de 3324 ori
Unul din cele mai frumoase momente, a fost acela in care eu am mintit copiii (cu crapul adus din Delta) ca l-am prins dimineta din riu. Ce a fost mai frumos, - toti copiii m-au crezut. Urmarea (se poate vedea in imagine): toata lumea a pierdut timpul la p
Copiii nostrii la_________pescuit______.jpg (93.65 KiB) Vizualizat de 3325 ori
Focul de tabara, nelipsit in fiecare seara
Nelipsitul foc de tabara.jpg (30.43 KiB) Vizualizat de 3326 ori
Ceva pregatire pentru masa.
O parte din preparatele zilei.jpg (79.41 KiB) Vizualizat de 3325 ori
Ultima oară modificat 08 Mai 2008, 09:47 de către Dan Dumitru, modificat 1 dată în total.
Si ultimul set de imagini.
Daca reusesc sa le pun, il rog pe moderator sa-l stearga pe celalalt.
Fişiere ataşate
O vedere de ansamblu asupra meniului zilnic (fara aperitiv si desert – care se serveau PERMANENT).
O alta parte din preparatele zilei.jpg (88.47 KiB) Vizualizat de 3319 ori
Fetele noastre, adevarati maestrii bucatari.
O_alta parte din preparatele zilei.jpg (93.26 KiB) Vizualizat de 3323 ori
Cata gratie (recunosc, nu este meritul nostru – al baietilor).
O__alta parte din preparatele zilei.jpg (89 KiB) Vizualizat de 3321 ori
Din meniu, nu putea lipsi scrumbia la gratar (impanata cu multa lamaie, invelita in folie de aluminiu si perforata sa se poata scurge grasimea.
O alta parte din preparatele zilei___scrumbia la gratar.jpg (84.48 KiB) Vizualizat de 3320 ori
In timp ce unii se preocupa cu pregatitul mesei, al focului, cu stransul lemnelor (adica eu), altii (asa cum se vede in imagine) au cu totul si cu totul alte activitati (ce-i drept, …tot gospodaresti).
O alta parte din preparatele zilei__imagine de ansamblu.jpg (93.14 KiB) Vizualizat de 3320 ori
Efortul depus de Cornel sa dechida sampania (credeti-ma pe cuvant ca a fost destul de mare,…efortul) si sa sufle in lumanari (s-a straduit de doua ori).
Surpriza zilei.jpg (98.48 KiB) Vizualizat de 3320 ori
Surpriza zilei: cu ocazia implinirii frumoasei varste de…, de…, de…, …24 ani, (cum puteti vedea si in imagine), Cornel ne-a tratat cu tort si sampanie.
Frumoasa varsta___________.jpg (81.04 KiB) Vizualizat de 3320 ori
Lucrul cel mai urat al unei iesiri: strinsul lucrurilor.
Inceputurile strangerii.jpg (97.91 KiB) Vizualizat de 3320 ori
Alinierea rulotelor pentru intoarcere.
Pregatirea de intoarcere.jpg (94.94 KiB) Vizualizat de 3320 ori
Si evident poza de grup.
Poza de grup la plecare.jpg (75.42 KiB) Vizualizat de 3321 ori
Multumim pentru vorbele frumoase, tuturor.
Sunt convins ca mica "Vacanta de Paste" a fost frumoasa pentru toti, indiferent de locatia aleasa.
Sa ne vedem cu bine!