Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Reusita iesire, reusite poze !
Cristi tata, desi nu sunt pescar, cred ca data viitoare merg si eu cu voi, macar pentru placerea de a va privi si de a fi impreuna.
Nea Sandu te rog sa ma crezi ca nu am reusit sa dau la peste nici macar o ora ,am stat la sprit la glume si m-am odihnit departe de balamucul din Bucuresti Am intilnit niste moldoveni adevarati(FEVRONEL,CORINA,PUIU,LUMINITA) si din Bucuresti FLORIN si GABI cu care am petrecut 2 zile minunate :D :D
intr-adevar am petrecut 2 zile minunate alaturi de voi si abia asteptam urmatoarea iesire impreuna:D
pentru Zenaida, Cristi, Florin si Gabi multe salutari de la Focsani :)
Fişiere ataşate
Picture 117 [640x480].jpg (65.85 KiB) Vizualizat de 3188 ori
Picture 120 [640x480].jpg (78.69 KiB) Vizualizat de 3188 ori
Picture 121 [640x480].jpg (73.84 KiB) Vizualizat de 3188 ori
Picture 122 [640x480].jpg (60.86 KiB) Vizualizat de 3188 ori
Picture 123 [640x480].jpg (60.08 KiB) Vizualizat de 3188 ori
frumoasa iesirea "mincinosilor"...sper ca nu v-ati suparat.....asa le spune la pescari :D ....se pare ca numarul membrilor pasionati de pescuit s-a marit simtitor.....la mai mare si cat mai dese iesirile va doresc
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Multumim BEBE si sa sti ca nu este timpul pierdut nici pentru tine,daca doresti sa mergi odata cu noi rezolvam problema cu,, BOTEZUL PESCARULUI ''(combinatie strict secreta) va salutam pe toti 3+ Pasa