Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
In acest Week-end am fost intr-un loc mirific la cca 50 km distanta de Focsani, pe drumul spre Soveja, drumul foarte bun...dar mai bine las pozele sa vorbeasca.....
Fişiere ataşate
LOC CAMPARE [640x480].jpg (90.23 KiB) Vizualizat de 2267 ori
DANS LA LUMINA FACLIILOR [640x480].jpg (44.42 KiB) Vizualizat de 2267 ori
si acum cateva comentarii ...locul a fost mirific, fara galagie prea mare, toata lumea respecta intimitatea celuilalt si.....surpriza...sambata dimineata ne-am trezit cu un echipaj de politie care ne vazuse noaptea (mai bine zis au vazut lumini) si au venit sa ne legitimeze, sa ne intrebe cat stam si sa ne asigure ca nu vom avea evenimente neplacute peste noapte, ca ei vor mai face ronduri prin zona, etc.....felicitari agentilor de politie din zona racoasa...chiar pot sa spun ca am fost in siguranta
Superba zona, spatiu suficient pentru mai multe rulote, merita vazuta zona. O intrebare: in apropiere era si vre-o apa curgatoare mai mare decat in ultima poza?
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Frumoase locuri, cred ca trebuie retinute ca locatie pentru o eventuala intalnire. Drumul cum este ?
Apropos de autoritati, tot mai mult se remarca o atitudine corecta fata de turistii civilizati. In timpul sederii noastre la Gresu am fost vizitati de Jandarmi si Administratorii Rezervatiei care au vrut sa se asigure ca totul este in regula, ba chiar ne-au indicat unde sunt containerele pentru gunoi.
Bravo lor !
era suficienta apa doar ca nu am facut noi foto mai de aproape
noi am luat niste apa din sat (de la localnici, care sunt foarte draguti si prietenosi)
Pe tot drumul nu cred ca am gasit o groapa, este asfaltat proaspat, se poate merge cu rulota excelent