Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ceva nu este in regula: nu am mai putut atasa (probabil este un numar maxim de imagini. setul de imagini de mai sus este de fapt partea a doua a traseului. o sa pun in continuare si prima parte (daca va functiona)
SPER sa mearga
Fişiere ataşate
Photo 031.jpg (98.61 KiB) Vizualizat de 2961 ori
Bine-nteles, .... Neamul
Photo 032.jpg (99.92 KiB) Vizualizat de 2961 ori
Ultima oară modificat 18 Apr 2008, 15:42 de către Dan Dumitru, modificat de 3 ori în total.
In vederea gasirii locului de tabara pantru vacanta de Paste, am plecat duminica 13 004.2008 la Robaia.
Traseul este: Mioveni - Piscani - Domnesti - Musatesti - Robaia, ~ 50 km.
Zona este destul de frumoasa, dar ce este mai important, este foarte linistita. Drumul este foarte bun (asfalt), urmat de 2 - 3 km de drum pietruit (mai putin bun, dar accesibil).
Echipa - ca de obicei: Sorin, Razvan, Cornel si eu (cu familiile).
O sa incetrc sa pun cateva fotografii din zona.
Sper sa va placa.
Frumoase locuri, frumoase poze ! Am sa incerc sa localizez zona, in vederea unei incursiuni cu familia si prietenii.
Ne bucuram sa vedem ca acum la inceput de sezon sunt si locuri frumoase, nepoluate.
A-ti incercat zona Bradet ? Drumul spre C.de Arges, dupa bariera la dreapta, dupa Bradet Bai se travesrseaza un mic defileu si se deschiddee o panorama extraordinara. Loc de campare super. Drumul continua peste munte si iese la in Transfagarasan la 3 km. de cabana Valea cu Pesti.
:D E batuta zona aia de baieti si....nu cred ca le-a scapat vre-un loc nevazut! Locurile sunt perfecte pentru sfarsiturile de saptamana dar....nu numai. Sper sa ne revedem dupa Sarbatorile de Paste. In rest....distractie...asa cum o faceti voi! Ca o faceti bine! :lol: