Apoi am ajuns la mare pe vestita coasta care e interesanta, dar cine vrea sa stea pe nisip la plaja si sa faca baie cu copii in apa mica de la mal mai bine se duce la Mamaia pt ca au cea mai nasoala plaja pe care am vazut-o vreodata... Plina de pietre, iar la 3 metri de mal apa are 2 metri adancime. Sigur mai sunt si plajele private unde au carat nisip si au facut pontoane dar e 20 E sezlongul/zi. Piscina e tot 20 E/zi de pers (inclusiv copii)
In rest super, f. glamuros si spectaculos...
Dar sa revin la Camping...
Iata pozele:

asta e pt Ionita Bogdan :D

Adresa campingului:
http://www.parcdesmaurettes.com/ Campingul asta desi are 3 stele e peste cel de la Paris
Are cablu tv si acces la jacuzzi si sauna gratis. e mai ieftina masina de spalat ( 4 E + 0.50 / 10 min de uscare fata de 11 E ciclul complet la Paris)
wc-urile si dusurile sunt la comun... (e interesant cand iti cade sapunul si fuge pe sub despartitura la vecina blonda... mi-a placut)
Din pacate n-are magazin si nici carciuma in incinta... (cel de la Paris le are pe amandoua si se maninca super). Magazinul (cu program de lauza...) e cam la 7 min iar carciuma e la 10 min de mers pe jos ceea ce e mult la 35 de grade cu copii dupa mine, asa ca eu m-am miscat numai cu masina, noroc ca erau o gramada de parcari si erau gratis.
Locatia e super... Ai plaja (publica, proasta... dar asta e) la 400 m. Campingul e asezat intre Nisa si Cannes ajungi n 10 min la oricare dintre ele si in 20 la Monaco...
O sa mai postez poze de pe drum si ce mi s-a parut interesant din atractiile turistice.
Stie cineva cum pot sa postez un filmulet?