Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
S-au reparat trumele lui Filip (Tulcea) + Gica Burneci si a lui LMD (Galati) + Sandu Toma. Subiectul nu cred ca este off topic (o sa-l postam si pe subiect la tehnic).
Ultima oară modificat 15 Apr 2008, 00:35 de către Petrescu Eugen, modificat 1 dată în total.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
o iesire foarte reusita :D ne-am simtit deosebit...sincer m-am hotarit in ultimul timp sa merg , avand ceva probleme de rezolvat...dar a meritat din plin...am plecat din Bucuresti la ora 22.00 si am ajuns acolo dupa cateva peripetii la 3.30 siiiii STUPOARE ...BAIETII NE ASTEPTAU....VA MULTUMIM CA EXISTATI SI SANTETI ALATURI DE NOI IN PUTINELE MOMENTE DE RELAXARE :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Multumim inca odata pentru toti participantii si mai ales initiatorului Eugen pentru aceste superbe zile, sunteti niste prieteni adevarati, ne-am simtit excelent. acum sunt rupt de oboseala, pun repede pozel la gramada si urmeaza apoi filmul in cateva zile.