Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Desi este foarte aglomerat, dovada traficul de la intrare, campingul Zodiac este unul din putinele de pe litoralul romanesc care ofera conditii civilizate.Apa calda nonstop, grupuri sanitare foarte curate. Camping avizat ACSI. Am petrecut 7 zile, alaturi de familie si impreuna cu fam. Dragos D. A fost super bine chiar daca , pe plaja era aglomeratie, si aceasta era putin cam departe. Tarif 3 pers. + caravana 43RON/zi
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Camping Zodiac e excelent ca dotari. Dezavantajul e ca plaja Olimp e departe. La plajele din Jupiter si Neptun nici nu ma gandesc, sint oribile si aglomerate. E curat iar satul de vacanta cupreturi mici e aproape. Impresii litoral bunicele. Neptunul a decazut mult, la ora 11 noaptea era totul gol, e dezolant, intuneric pe faleze. Olimpul e dragut in timpul zilei. Jupiter si Aurora aceeasi situatie. Surprinzator de placut a fost sa vad Venus si Saturn, au renuntat la manele si acum arata destul de bine. La Zodiac insa frumos, curat. Dar am si eu o intrebare: cand intrii intr-un wc cu usa din PVC, alb, curat, de ce trebuie neaparat sa arzi usa cu tigara aprinsa atunci cand te caci??? Sau cu cuierele de la dusuri ce faci acasa? Cam asta era situatia. Poate e una din traditiile nationale si eu nu stiam? Sa vezi cat poti gauri usa de la veceu cu tigara in timp ce stai pe vine???
O seara am stat la camping GPM mamaia. Pret cazare identic, pret la masina 80.000 fata de 50.000 la Zodiac. In pret nu se include curentul electric la GPM, la Zodiac se include. Curatenie si umbra. Ca curatenie e la fel ca Zodiacul, la umbra are un plus, plus aleile pe care te si poti plimba nitel seara. Avantaj ca Mamaia e la 5 minute de mers pe jos pe plaja, si e chiar zona cu preturi decente si non-manelista (opusa satului de vacanta). La Zodiac am mai intalnit si oameni care dadeau, normal, manelele, la volum cam tare. Parerea mea e ca la camping ar trebui sa ti se atraga atentia de catre ingrijitori. Muzica incet. Nu intereseaza pe nimeni ca tu vrei sa te imbeti si sa asculti muzica. Vrei muzica tare, ai casti, restul nu vrea sa te auda pe tine. Paznici si afise la intrare - fara muzica data tare. Politicos, iti spune sa dai ala mai incet sau pleci din camping. Pe plaja de la GPM e o zona enorma de apa mica, e frumos. Rafinaria insa e o priveliste cam sumbra, dar te obisnuiesti. Cica :D. Pe plaja am vazut insa si un grup de vreo 5-6 "indieni" plecati la ciordeala. In principiu as vrea sa repet treaba cu GPM, si sa incerc si Hanul Piratilor. E bine ca scurtezi drumul pana la Zodiac, iar Constanta e oribila ca trafic. Ideea de baza e ca dupa ce iesi de pe Autostrada Groazei, faci hop la stanga pe la Poarta Alba cred, spre drumul celalalt, apoi Ovidiu, Lumina, Navodari, si apoi camping. Si daca tot ajungi la Navodari ar fi bine sa te abati un pic si spre Vadu, apoi la intoarcere si la Corbu :lol: :lol: :lol: . Nu s emai face naibii cald odata???
Daca vrei manele, mizerie la grupurile sanitare, si multa NESIMTIRE, atunci poti incerca Hanul Piratilor!!! Daca vrei liniste, o atmosfera placuta, curatenie desavarsita la grupurile sanitare si MUUUULT SOARE (nu exista umbra), atunci iti recomand din tot sufletul "CAMPING S" si "MARINA SURF"