Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am fost in 2006 la cort si am stat 6 zile in spatele cabanei, unde ar fi spatiu suficient pentru rulote. Ar fi doua probleme; unu, ar trebui mers in cursul saptamanii pentru a prinde loc, pentru ca multi vin la sfarsit de saptamana si dorm in masina, si doi si cel mai important lucru ar fi daca ne permit accesul cu rulotele cei de la cabana. Pe partea stanga a drumului unde eram eu cu cortul unde se vede placa de beton, nu am platit nimic, in schimb pe partea dreapta care era pe sub cablurile de la telecabina si stiu ca se platea. Poate cunoaste cineva mai multe amanunte, as fi interesat sa merg iar in concediu.
nu e chiar eroare dar asa e,,,acolo jos e balea cascada la balea lac e mult mai frig ,mai putin loc de camp.,desi e mult mai frumos si nu sunt firele telecabinei care e un picmai jos de lac:)))
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+...0745384804galati
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Frumoase poze Vali felicitari!Mai ales trabantu cu rulota :D
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Este doar o iluzie optica datorita unghiului si distantei de la care a fost facuta poza,initial si eu am crezut ca este adevarat ce vad (contrar logicii :lol: ) dar mergand la fata locului am constatat ca ''Trabi'' era doar parcat in fata rulotei.
In poza de deasupra celei cu ''Trabi'' este privelistea ce o aveau cei din rulota (catre cabana Capra,baraj)