Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va propun o iesire la Lepsa în week-end-ul 4-6 aprilie 2008. Voi fi acolo împreuna cu echipaje tulcene. Asteptam restul lumii!
ATENTIE! CONDITII OUT-CAMPING!
Voi reveni cu ceva foto.
Sa ne (re)vedem sanatosi!
Ultima oară modificat 01 Apr 2008, 23:26 de către Petrescu Eugen, modificat 1 dată în total.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Desi locurile si unii dintre participanti imi sunt foarte cunoscuti, imi va face placere sa ne revedem la Lepsa :D :D :D
Eugene, credeai ca scapi de noi?
Si vezi ca s-ar putea sa nu venim cu mana goala (Tic, Milana, ....si altii)
PS. Cred ca apare si mig03 ca in perioada aia e in tara !
Ultima oară modificat 28 Feb 2008, 14:18 de către Sandu Toma, modificat 1 dată în total.
Cred ca pe platou, desi exista pericolul sa fim atacati ... cu manele. Se spune ca ar fi niste poienite la iesirea din Lepsa spre Gresu (pe drumul spre Târgu Secuiesc), dar nu stiu daca sunt destul de mari pentru camparea a 6-10 rulote. O varianta ar fi si pe platoul din fata cabanei din ultima poza postata de mine. Pâna atunci vom mai discuta. Functie de câti vom fi ne vom orienta la fata locului.
Sa ne vedem sanatosi!
Membru asociat
tel. 0745501522
Dfevro, bine ai venit printre noi în primul rând. Daca esti de-al casei si cunosti locurile poate poti posta ceva poze de la locul de la baraj Gresu despre care vorbesti. Oricum ne poti ajuta sa ne gasim un loc cât mai convenabil (accesibil cu rulota, peisaj, aproape de apa, padure accesibila pt. lemne si ....alte necesitati, etc.). Fiti bineveniti!
Membru asociat
tel. 0745501522