Salutari din Africa!!!

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
RaduChivarar
Membru forum
17

Salutari din Africa!!!

Mesaj de RaduChivarar »

Un fel de prezentare...

Ma numesc Radu si sint de bastina din Zarnest, Bv. Imi impart locuinta intre Suedia si Romania si lucrez in Africa (de unde va scriu acum mai precis din Mozambique) hmm, cam ciudat I know...lucrez in domeniul petrolier. Nascut Roman si prin adoptie Canadian( plecat din 90 din Romania).Ce-mi place despre munca mea este ca lucrez 35 zile si am 35 libere in care vin in Ro/SE.
Cit despre camping si Caravane totul a inceput back in Canada. Din USA am adus un Ford Econoline E-350 conversion van, mai am un Jeep Grand Cherokee si binentels legatura cu Suedia ma facut sa am si un Saab 95. Am avut si o caravana Wippert 650 dar am vanduto( si Ford-ul e de vanzare).Acum sint pe cale de a cumpara un Fendt 650.Nici una dintre agregate nu sint inscrise in Romania.
Poze de pe la servici le gasiti la www.picasaweb.google.com/chiradu
It was nice to meet you all...
Radu
joaobento111@yahoo.com
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Salut si de la mine!
Daca se intampla sa fii in romania cand se organizeaza o iesire, ne povestesti mai multe . Cu siguranta ai experiente interesante. Preambulul creat mi se pare absolut fabulos, iar pozele ce sa zic din alta lume.
Bine ai venit pe forum si asteptam vesti de la tine!
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Chiar daca nu poti fi tot timpul in Romania, noi iti uram ”BUN VENIT!” in randul rulotistilor ROMANI.
Poti fi aproape de noi si citind si postand pe forun, dar si la intalnirile organizate.
Orice problema are o rezolvare practica
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

Bine ai venit pe forum. Asteptam povestiri interesante din plimbarile tale.
RaduChivarar
Membru forum
17

Mesaj de RaduChivarar »

Merci mult de primirea calda, ar fi multe de spus din pribegia mea dar cel mai bine ar fi la o intilnire undeva,cindva,sper sa ne intilnim, sa povestim.
Pina atunci sper sa am si o noua caravana. Apropo care sint taxele de inmatriculare a unei caravane in Romania? Sint in tratative sa cumpar din Belgia o caravana Fendt 650 A din 1995. Multumesc mult si inca o data Salutari!!
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Deocamdata taxele sunt suportabile:
- 100Ron Taxa inmarticulare, talon si placute la Politie
-25Ron Impozitul anual
-60-120Ron anual asigurarea de raspundere civila auto valabila si in Europa
Daca gresesc, rog colegii care au inmatriculat rulota de curand sa ma corecteze :oops:
In cazul in care este vorba de un camper (autocaravana) atunci intervine si taxa de prima inmatriculare care poate fi destul de mare.
Ultima oară modificat 12 Feb 2008, 20:04 de către Sandu Toma, modificat 1 dată în total.
Orice problema are o rezolvare practica
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Bine ai venit si aici dupa cele 3 forumuri offroad :) Sper sa ne vedem la povesti si nu numai.

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Cristian Steriopol
Membru forum
17

Mesaj de Cristian Steriopol »

Salutam pe toti romanii de pe toate meridianele Pamantului !
Zile bune !
@cristians tel. 0245222086 ; 0760691892
Dacia 1310 + Caravelair Brasilia 365
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Sandu,

La toate acele cheltuieli mentionate de tine, mai trebuie adaugata omologarea individuala la RAR, in valoare de circa 250-300 RON (cei de la RAR mi-au spus ca depinde, insa bineinteles ca nu au fost in stare sa-mi spuna si care sunt criteriile :oops: )

Radu, bun venit si din partea noastra!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

La Azuga cand te intalnesti cu babutele pe strada, Saru'mana mamaie si ele Sa traiesti maica ca ne trebuiesti, asa si cu tine, Sa traiesti ca s-ar putea sa ne fi de mare ajutor :lol: .
Din experienta ta ce traseu ar trebui sa urmaresc si ce nu ar trebui sa ratez in vara pentru ca vreau sa ajung la Tromso sau macar pana in zona Nordland, prin Danemarca si Suedia. In Suedia am mai fost de cateva ori, Malmo, Gotheborg, Landskrona, Varnamo, Stockholm dar cu serviciul si nu prea am avut timp de cine stie ce vizite, putin prin oras, porturile si normal restaurante, baruri, magazine, etc.
Am vazut ca ai niste poze superbe cu fiordurile din Norvegia, din ce zona mai exact sunt?
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
George Burneci
Membru forum
17

Mesaj de George Burneci »

Salut si bine ai venit printre noi. :P Am inscris de curind o rulota si pot sa i-ti dau citeva informatii despre taxele pe care va trebui a le platesti .
Iatale: Omologare individuala,I.T.P, carte identitate si secretizare 230 ron . Asigurare-60 ron,taxa talon 30 ron,taxa numere 20 ron,taxa inscriere 52 ron pina intr-o 1000 kg ,impozit 6 ron.
La care mai adaugi o gramada de nervi si alergatura :D
Dar ce nu face omu pentru citeva clipe de tihna alaturi de prieteni :D
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

@George Burneci
Impozitul este 7 lei :D , am platit eu pentru anul acesta, nu induce omul in eroare :D
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Scrie răspuns