Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
timpul minunat a fost cadou,nu prea stiu ce sa povestesc,noi ne-am simtit foarte bine.altii cred ca si mai bine .mai bine uitativa la poze la adresa http://www.picasaweb.google.com/luidort.p
Frumoase peisajele dar cam inghesuita parcarea din fata restaurantului sau hotel. Acolo ati stat ca am vazut antena intinsa?
Dincolo era inchis, sau ca-n reclama cu halatul, "Dincolo era mai ieftin"
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Si transilvania si Cetate sunt ale aceluiasi proprietar, dar la Cetate nu se puteau parca rulote fiindca parcarea era plina, ca si camerele. Era o conferinta care nu se mai termina. Oricum Transilvania este nou nouta cu dotari extra, iar restaurantul a fost cel de la Cetate.
Da, acolo s-a stat in parcare. Numai trei rulote au fost asa ca am incaput pana la urma, restul participantilor au dormit in pensiunea din spatele rulotelor.
Chiar eram curios sa vad conditiile de iarna din împrejurimile Balvanyosului. Natura ne este într-adevar fidela si ne alinta cu peisajele de iarna, dar ma gândeam ca statul într-o parcare ... dauneaza grav rulotismului. Vrem din ce în ce mai multe conditii moderne si ne apropiem de hotel, pensiune si ne îndepartam de rulota. Este ca si cum am trisa natura! Parerea mea!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
zici bine domnule petrescu. cred ca statul asta asa prin parcari nu e ceva placut si nici nu da bine rulotistilor. eu am militat intotdeauna pentru campinguri cu un minim de conditii( dusuri ,apa calda, toalete).si din acele campinguri se pot vizita obiectivele,imprejurimile, atractiile zonei.asta o faci cu mijloacele de trs in comun,masina ,scuter, bicicleta sau de ce nu, pe jos.eu asa am invatat acum ceva ani despre cum se face acest hobby.e drept, am invatat de la o persoana ce nu este roman.iesirile in natura,in locuri neamenajate ,cred eu nu trebuie sa dureze mai mult de 1-2 zile.dus-venit, vizitat.asta in apropiere. mi se pare un deranj prea mare pentru mai multe zile.si vorbesc din pct de vedere al omului ce are o rulota, zic eu, buna, cam cu tot ce trebuie pe ea.(fara falsa modestie). :D :D
Ultima oară modificat 05 Feb 2008, 21:22 de către Klaudiu Boghiu, modificat 1 dată în total.
bine zici eugen,noi am si hotarit ca nu mai participam la intilniri la porti de restaurante,sau marginea strazii .daca macar era o curte... dar am incercat sa depasesc acest amar,si sa ma bucur de imprejurimile minunate,de soarele sralucitor ce am primit cadou pentru doua zile,si m-am bucurat de intilnirea cu oameni care mie-mi sint dragi.era atmosfera de revelion,putin am fost invidios ce bine se pot unii distra dansind,cintind,cocnind cu o bere... pentru mine distractia este altceva,ce poate pentru altii e plictisitor.dar merita vazut acest peisaj si iarna.paduri ca in povesti.si daca dupa o plimbare ai putut sa maninci si bucate foarte gustoase .. da e ceva.merita mers,dar nu cu rulota pe marginea drumului.
Ideea este ca nu erau mult mai multe locuri pentru rulote, nici rulotisti pregatiti sa infrunte conditiile de iarna. Aceasta intalnire a fost pentru noi toti si cei din rulote si cei din pensiune o ocazie de a ne intalni si ne bucuram ca suntem impreuna.
Sunt de admirat cei care au venit cu rulotele chiar daca au stat in fata pensiunii.
In campingurile de afara nu e galagie, e chiar liniste.crede ma, stiu ce vorbesc! a, ca e multa lume ,asta e cu totul altceva.acum eu am parerea mea, tu o ai pe a ta. nu e suparare, voi vedea atunci ce e de facut.ma voi adapta ,probabil ,la situatia existenta atunci.
nu uita,suntem in bacau destul de multi rulotisti, te las pe tine sa i numeri :) :) .si mai sunt care nu sunt membri pe forum, din diverse motive(lipsa net. lipsa de interes,etc.). ma vor lamuri ei sa vin si eu :D :D
Dupa mine as accepta bucuros oricare din urmatoarele doua variante:
1. Daca stau in camping sa am toate cele asigurate, apa+curent+dusuri+restaurant+etc.
2. Undeva in mijlocul naturii privat de toate cele dar si de galagie, manele, scandaluri, si alti factori poluanti.
Din pacate daca vrei sa iesi pe la noi in tara nu prea ai multe locuri din prima categorie si de cele existente daca le tot vizitezi te plictisesti repede iar pentru a doua categorie nu prea este sezonul acum, mai bine la primavara vara.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
pentru moderator calin jurca :ar fi ideal cand modificati ceva in topicul cuiva sa specificati numele celui in cauza si ce modificati. altfel credem ca ai ceva personal cu respectivul.si nu e cazul. parerea mea :( :(