Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Membrii ClubRV-RO sunt din ce in ce mai numerosi,mai bine organizati.Au avut loc in 2007 intalniri ce au consolidat legaturile dintre participanti.
Nu credeti ca ar fi necesar ca odata pe an sa avem declarata o zi a noastra - ZIUA RULOTISTILOR DIN ROMANIA - ?
Cred ca toata lumea ar vrea! Va urma marea discutie : CAND ? Am doar o propunere:primavara tarziu sau toamna devreme (pentru a se evita concediile) si in perioada de post crestinesc (membrii liberi de nunti,botezuri)
Ultima oară modificat 20 Mai 2008, 14:24 de către Calin Jurca, modificat de 4 ori în total.
Eu unul propun pt ziua rulotistului ziua de 1 Mai, fara nici o legatura cu cu acea semnificatie a zilei muncii, motivul ar fi ca atunci ne-am intalnit pentru prima data cei mai multi rulotisti care ne-am cunoscut pe acest forum si al doilea motiv ar fi ca in datele de 1-2 mai cred ca intodeauna va fi liber, cel putin pt unii.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Normal ca Vrem!
De acord cu Nick si cu Costi, e o data buna cind lumea e libera de la servici si este si primavara tarziu :D :P adica la-nceput de VARA
Ziua propusa de Nicu Parau este cea mai potrivita data.
Este ziua cand prima data in Romania s-au intalnit organizat cateva rulote ai caror posesori nu se cunoscuteau dinainte.
ok am receptionat,ne pregatim (deja cu doua rulote de la dej,) ............
Restul mesajului a fost sters pentru incalcarea Art. 2, Lit. c din Regulamentul Forumului. Aici este vorba de "Ziua Rulotistilor din Romania", nu de ora de istorie.
Pentru istoria Romaniei (veche, medie si moderna) exista, presupun, alte forumuri.
Restul mesajelor, care nu au legatura cu subiectul initiat de @calin_juraca, se sterg.
Inteleg ca ziua este agreata de majoritatea.
Mai ramane sa propunem locatia.
Eu as propune tot Valea Zanelor . Locatia este acesibila pentru toate zonele din tara.
Va propun niste poze cam cu o luna in urma.
Fişiere ataşate
Picture 040 [640x480].jpg (72.5 KiB) Vizualizat de 6811 ori