CLUBRV-RO si FICC

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Constantin Curelea
Membru CD
20

CLUBRV-RO si FICC

Mesaj de Constantin Curelea »

In cadrul acestui topic va voi tine la curent cu evolutia actiunii de inscriere a asociatiei noastre la federatia europeana.

La solicitarea mea am primit urmatorul raspuns:

Cher Monsieur Curelea,

Merci pour votre message et pour votre intéret en notre organization. Votre
demande sera traitée dans les plus brefs délais.

Veuillez agréer, Cher Monsieur Curelea, nos sinceres salutations

Manuela Schröder,
Secrétaire de Direction,
F.I.C.C.

Adica, cat de curand, dupa analizarea cererii, voi primi toate detaliile necesare.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Excelent!

Asteptam noutati :)
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

Binevenita initiativa dvs , asteptam noutati sperand ca vom intra cat de curand in randurile FICC.Ar fi pacat sa trebuiasca sa se inscrie romanii in alte cluburi straine pentru a putea participa la astfel de evenimente.
SUCCES!!!
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Foarte bine. Speram sa fim si noi bagati in carti alaturi de mai marii in ale rulotismului. Succes si fruntea sus :wink:
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Am primit raspuns de la FICC.

Va prezint in intregime aceasta scrisoare.
Pentru imaginea asociatiei noastre, pentru promovarea turismului romanesc si pentru a participa la caravanele din Europa eu propun sa ne inscriem chiar daca cheltuiala este destul de mare.

Cher Monsieur le Président,

Nous vous remercions pour votre intérêt en notre fédération. Votre demande a été
transmis au Président.

Tout d’abord nous voudrions vous donner quelques renseignements au sujet de la
F.I.C.C.

Les trois langues officielles sont le français, l’anglais et l’allemand. Le but de
la F.I.C.C. est de représenter les intérêts des
Campeurs/Caravaniers/Camping-caristes dans le monde entier et d’organiser des
rallyes internationaux pour les membres, inscrites auprès d’un club ou d’une
fédération nationale membre de la F.I.C.C.

La cotisation de base pour les clubs et fédérations s’élève à :
€ 300 pour les membres associés
€ 650 pour les clubs à parts entiers ayant maximum 3000 membres + € 0.06 par membre
€ 1000 pour les clubs à parts entiers plus important avec plus de 3000 membres, + €
0.06 par membre.

Nous vendons à nos membres la carte CCI (Camping Card International) avec une
assurance responsabilité civile. Vous trouverez de plus amples informations sur le
site www.campingcardinternational.com.

Etre affilié à la FICC permet à vos membres/campeurs de participer aux rallyes fort
appréciés, organisés par les fédérations nationales sous le patronage de la F.I.C.C.
dans le monde entier . Le rallye de l'année passée a été organisé en Irlande. Cette
année-ci, le rallye F.I.C.C. aura lieu en Corée, le rallye 2009 se déroulera en
Grande-Bretagne et celui en 2010 se tiendra en Hongrie.

Veuillez trouver, en annexe, les statuts et le règlement d’ordre intérieur de la
F.I.C.C. pour vous familiariser avec notre fédération. Dans ces documents vous
apprendrez tout ce qu’il faut pour devenir membre.
Si votre club ou fédération désire devenir membre de la F.I.C.C., nous vous prions
de nous envoyer les statuts de votre organisation dans une des langues officielles
de la F.I.C.C., pour examen par la Commission des Statuts. Nous vous en remercions à
l’avance.

En attendant de vos nouvelles nous vous prions d’agréer, Monsieur le Président,
l’assurance de notre parfaite considération.

p.o. Manuela Schröder
Secrétaire de Direction

PS

Suntem in situatia in care am dat la tradus in limba engleza statutul asociatiei noastre
Fişiere ataşate
ROI 2005.pdf
(81.79 KiB) Descărcat de 153 ori
Statuts FICC 2005.pdf
(114.73 KiB) Descărcat de 116 ori
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Excelent, avand in vedere ca prin statut impreuna cu Consiliul Director puteti hotara, cred ca puteti incepe demersurile pentru a nu pierde timp.
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Traducerea...
Fişiere ataşate
stt_gbr.doc
(62 KiB) Descărcat de 114 ori
Opel Movano 2003
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Excelent,

Pasul urmator ar fi inaintarea catre FICC a tuturor actelor, pentru consultare si acceptare?
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Si eu am fost f. entuziasmat de treaba asta cu ficc-ul... Cred totusi ca e mai bine sa o discutam in AG pt ca.
Costa aproape 700 E (parca, inclusiv cei 0.6 E/membru al asoc) inscrierea dupa care daca membrii vor sa benficieze de reduceri de la ei mai tre sa plateasca individual cate 30E/cap de beneficiar (membru al familiei ce se campeaza) iar din cate am inteles eu nu sunt f. multe campinguri afiliate la ei care sa-ti ofere o reducere care eventual ar merita...
Evident ca imagine e perfect, relatii, intalniri, poate vin ei aici... dar noi avem cam 900 E toti banii asoc. (parca asa stiam eu)
Va propun sa aprofundam problema si sa aducem argumente pro si contra...
Opel Movano 2003
Mihai Gheorghe

Perfect, daca cineva a studiat si poate sa detalieze ce inseamna acceptarea ca membru, drepturi, obligatii, costuri, avantaje , dezavantaje, vor putea fi puse in balanta si se poate decide. Parerea mea este ca intrarea intr-o astfel de federatie deschide perspective indiferent de costuri, care nici nu sunt mari. Faptul ca acum sunt campinguri din europa care nu acorda facilitati, prin demersuri ulterioare o pot face. Integrarea presupune eforturi dar si avantaje. Presupun ca schimbul de idei ( mai mult de la ei) si sprijinul acordat, probablil ce si cum se face pentru a deveni o asociatie cu recunostere internationala, ne pot aduce fonduri. Banii europeni nu sunt doar la nivel de finantare a unor state. Exista si pentru asociatii nonprofit, da' ne trebuie know-how si la ei ne este speranta. Faptul ca noi avem 900euro si ne punem problema ca nu ne ajung pentru inscriere, si ca ne mai costa ceva pentru facilitatile oferite, nu cred ca sunt motive de ingrijorare. In definitiv, fiecare membru va beneficia de conditile unor campinguri la alte preturi.
Mihai Gheorghe

Federatia elibereaza membrilor The camping card international, valabil in 1100 campinguri din Europa care ofera intre 5%- 30% reducere in functie de tara, camping, nr persoane, zile de campare. Dintre vecinele noastre (tari membre ale UE), sunt toate reprezentate fie de federatie sau si federetie si cluburi. Bulgaria este si ea afiliata dar eu care am fost in concedii la ei, nu am vazut prea multe rulote bulgaresti
Mihai Gheorghe

despre card

The affiliation of a Camping and Caravanning Club to the F.I.C.C. automatically authorizes it to distribute to its membership the International Camping Card (C.C.I.), issued by the F.I.C.C. in collaboration with the Alliance International de Tourisme (A.I.T.) and the Federation Internationale de l’Automobile (F.I.A.). It confers a number of exclusive privileges on both the holder and the member Federation or Club, as well as the site manager.

- Membership of a “big family”

The C.C.I., gives tangible form to the solidarity uniting the members of a big international “family” in their respect for the environment and the rules governing camping sites.

- Priority status

Wherever the camper finds a Club displaying the F.I.C.C. sign, he can be sure of welcome, information and service. His priority status could entitle him to reductions, which the site manager might offer.

- Administrative simplicity

The C.C.I. serves as a family certificate, and can be used instead of an identity card or passport for on-site administration.

- Third party Insurance

A C.C.I. proves that the holder has Third Party Insurance up to 1.650.000 EUR.

- Guaranteed payment

Provided a statement has been made to the Police, the C.C.I. guarantees payment of outstanding camping fees for 7 days.

- Right of entry to F.I.C.C. Rallies

C.C.I. holders are entitled to register, through member Federations and Clubs, for the International Rallies organized by the F.I.C.C.: wonderful occasions for exploring new places, meeting new people.

Useful addresses

… are available to F.I.C.C. members to provide information and advise to help campers make the most of their stay in the following 32 countries:

Austria - Belgium - Brazil - Bulgaria - Canada - Croatia - Czech Republic - Denmark - Finland - France - Germany - Great Britain - Italy - Hungary - Japan - Ireland - Israel - Luxembourg - The Netherlands - Norway - Poland - Portugal - Slovak Republic - San Marino - Slovenia - South Korea - Spain - Sweden - Switzerland - Taiwan (R.O.C.) - Turkey - U.S.A.
Scrie răspuns