Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
dorim sa va uram un calduros la multi ani tuturor membrilor si tin sa va aduc la cunostiinta ca mi-a iesit fum din cap si am ochii ca broasca tot incercand sa "plantez" fotografii pe site. Bucataru si Zana maseluta
PS: am reusit sa intru :P
Fişiere ataşate
Picture 349 [640x480].jpg (53.19 KiB) Vizualizat de 5234 ori
Picture 348 [640x480].jpg (72.97 KiB) Vizualizat de 5239 ori
Picture 347 [640x480].jpg (69.36 KiB) Vizualizat de 5242 ori
Picture 346 [640x480].jpg (59.75 KiB) Vizualizat de 5242 ori
Ultima oară modificat 05 Feb 2008, 22:26 de către Cristi Nastase, modificat 1 dată în total.
Foarte frumoasa rulota, sa o stapaniti sanatosi si la cat mai multe iesiri. Spune-mi si mie te rog ce dimensiuni si greutate are si cum se comporta Loganul cand o tracteaza. Ma intereseaza pentru ca si eu am tot cu un Logan de 1,4 si rulota pe care am cumparat-o(dar pe care nu am tractat-o inca) are 730kg/1.000kg.
Frumusica rulota, sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea...
@luca adrian
Si eu am tot Logan de 1.4 si un LMC MMA 1000kg, pe care l-am adus de la Campu-Lung. Este adevarat ca, este singurul drum mai lung pe care l-am facut cu ea si in acelasi timp, este pentru prima data cand merg cu ceva agatat dupa masina.
Ce pot sa spun... pana pe la 90-95 nu sunt probleme, ai demaraj si consum bun, dupa 95Km/h... sare consumul destul de mult, iar demarajul..... poti fuma o tigare linistit.... Pe Bucuresti-Pitesti nu am sarit de 110Km/h pt ca mi-a fost frica :oops: (sosea uda, intuneric si un pic de ceata)
Mai multe i-ti pot spune cei mai vechi si cu experienta...
@Tarzan
O chestie mai ciudata la Loganul 1,4 este ca desi are trecut in certificatul de inmatriculare ca poate tracta maxim autorizat 1.100kg, in acelasi timp are masa proprie de 1020kg iar conform Decretului nu poate tracta o remorca cu masa maxim autorizata mai mare ca a sa. Drept urmare, cred ca si cu o rulota de 1.100kg poti avea necazuri in cazul unor politisti mai zelosi.
foarte frumoasa ,plimbari placute....o chestie minora ,am observat ca mai toate "englezele" au 3 geamuri in fata ,noi restul avem doar unul ...care o fi explicatia?:)))))oricum e neimportanta dar e de notat se remarca de la distanta:)) ce ma bucur ca loganul e la moda si nu asa rar in discutiile de pe aici:)
adrian +adriana+alexandra =logan 1.4+...0745384804galati
Cred ca unul din motive este "cocoasa",si cred ca este normal sa stabilizeze partea frontala prin doi stalpi de sustinere (cei dintre geamuri ... cred) :shock: