Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Sunt nou in clubul d-stra, dar va urmaresc de mult timp. Mi-am cumparat in octombrie o rulota si as dori o astfel de calatorie. Propun ca pana in vara sa ne cunoastem la intilnirile in comun ale clubului si apoi sa ne hotaram.
Relu
Bine ati venit!!!
Daca doriti sa faceti o calatorie in strainatate ar fi bine sa va ganditi din vreme unde va duceti pt ca vara sunt unele locatii foarte solicitate si exista riscul sa nu gasiti loc. Eu am patit anul trecut in martie am incercat sa fac rezervare la camping in zona Barcelona pt luna august si abia am gasit...
Cred ca cel mai bine ar fi sa propuneti o locatie si apoi vedeti cine mai se asociaza...
Succes.
Ultima oară modificat 12 Dec 2007, 08:14 de către Mircea Ionescu, modificat 1 dată în total.