CAMPERUL MEU-FIAT HOBBY600A

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
bebe944
Membru forum
18

CAMPERUL MEU-FIAT HOBBY600A

Mesaj de bebe944 »

De curind am reusit sa achizitionez un camper Fiat Ducato carosat de Hobby , dotare super dar accidentat usor , dupa buget
Il voi inmatricula in Germania si cred ca nu ma va duce cu reparatie mai mult de 5000euro , ceea ce cred eu este foarte ieftin pt dotarile si cum arata:
-omnistore
-panouri solare
-apa calda prin boiler gaz si suplimentar pe tubulatura de la trumavent
-trumavent cu mixare de aer int-ext
-tancuri de apa curata si menajera cu indicatoare de nivel
-redresor pt bateria suplimentara cu panou de comanda complx
-carlig remorc
-baie cu wc si dus
-frigider nou
-trape noi
-pat fix pe partera din spate si loc de mancat separat
-scaune fata pivotante
-tv+dvd+antena
Fişiere ataşate
0498_27.jpg
0498_27.jpg (41.38 KiB) Vizualizat de 3839 ori
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
rulotistul cel istet

Mesaj de rulotistul cel istet »

Bebe, e super la banii astia!

Sa-l stapanesti sanatos!

Misu
popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v »

Sa-l stapanesti sanatos. Acum o sa ai putin de munca dar este o afacere buna. Interiorul arata f. bine si dotat. Drum bun spre tara.
Dan

Mesaj de Dan »

Cat costa impozitul si asigurarea in Germania la ea ?
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Bravo! Sa-l stapanesti sanatos.
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

Salut baieti!
Va multumesc la toti pt urari si mie mi s-a parut foarte ieftina , va dati seama ca nu eram aici pt a investi in asa ceva -astept o bebelusa mica-dar nu am putut rezista ofertei :D , in schimb mai are un miiiic defect :D :D :D pe care l-am pastrat ca surpriza finala .Eu insa tot consider ca pretul e bun, datorita dotarilor , asa ca nu radeti cand o s-o vedeti cu "ochiul vanat "si "un sut in...fund" :D
In ceea ce priveste taxele anual cam 120euro impozitul<zecepeluna>si asigurarea e in functie de vechimea pe care o ai la ei in firma.Eu am inceput cu prima masina 140% , a doua 125%,atreia100%, iar de la anul mi-au redus cu 40% toate masinile , iar acu depinde de unde o incadreaza ca risc-la caravana estimez 5-600anul urmator dupa care cred ca mai scade cu 30% daca nu am evenimente din vina mea.Cand va binevoi statul roman sa scada taxa poate o voi inscrie acolo , dar daca mai dureaza mult imi reduc astia anual pina la 25% , de nu va mai merita efortul cu actele care aici le faci in 30 minute fara sa te duci cu masina doar sa ai reviziile valabile.
Marcel Gheorghe
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

am uitat sa va spun ca lateralele si spatele fiind din fibra sant usor de reparat :D
Marcel Gheorghe
Piriu Nicolae
Membru fondator
19
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae »

Sa o stapinesti sanatos si sa o "vindeci" repede , bine si ieftin ca sa te poti bucura cat mai curand de conditiile care ti le ofera.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Dan

Mesaj de Dan »

Presupun ca trebuie sa fii rezident în Germania sa poti inscrie o masina acolo nu ?
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

E misto rau Bebe, bravo, s-o stapanesti sanatos. Cate mii de km are si ce an e? Imi place tare de tot mai ales ca nu e exagerat de mare si inalta. Foarte faina, cat o fi taxa la inmatriculare la noi?
Dan

Mesaj de Dan »

Probabil imensa , nu cred ca acest model intra la EURO 2 , deci iese din discutie. Daca ar putea fi inscrisa cu usurinta in Germania este o super afacere
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

merci baieti pt incurajari dar nu am mai luat-o...am pierdut avansul
a aparut o oferta mult mai buna bmw-ul meu la schimb cu un volvo v40 2,0 turbo euro3 , an 2000 plus o rulota impecabila LMC Luxus 1988 pe care sper sa vi le pot prezenta de 1dec
sincer sa fiu m-am gandit ca o cheltuiala anuala da 1200euro-impozitul si asigurarea pe Germania-e cam mult fata de cat o folosesc , avind in vedere ca mai am doua masini inscrise aici
Marcel Gheorghe
Scrie răspuns