ce pot raspunde ? de ce nu incapi de mine liliana? ce-ti framanta sufletul?ca si psiholog cred ca ar trebui sa stii ,odata inauntru trebuie facut ordine,si se schimba totul si in exterior.nu este de ajuns sa vorbest de bunavointa,trebuie sa si simti ca asi vrea sa fac un bine si reusesti.crezi ca pentru aceasta comunitate faci un bine piscalind pe peti? cui vrei sa demonstrezi oare si ce? de cind sa pus infiintarea asociatiei dupa stiinta mea eu am ajutat cum si unde am putut ,daca stii ceva contrariu ar fi bine de spus,si si de acuma in colo,cu ce a ce fac ma straduesc sa ajut la dezvoltarea acestei asociatie,ca consider importanta pentru o tara si pentru o natiune.da,pe
www.caravanclub.ro care este proprietatea mea personala ca l-am cumparat incep au adresa asocietiei nationale a proprietarilor de rulote si autorulota din romania cu trimitere directa pe acest forum. sint mai multe metode de a promova ceva,ca si pliantul aceasta care a fost tiparit in 20000 de exemplare si care este imprastiat in toata tara la adrese fixe,la partenerii mei,la clienti mei tot cu adresa club rv ... dar sa lasam . pentru costel .daca e nevoie mine inregistrez o asociatie cu titlul de de asociatia tuturor rulotistilor si autorulotistilor din romania,ca nici legea nici nimeni nu ma poate opri.si atuncie crezi ca poimaine cineva nu poate sa inregistreze o alta asociatie cu numele asociatia tuturor rulotistilor si autorulotistilor romani,maghiari ,ticani ... din romania ? ba poate si ce ? asociatia clubrv este asociatia acelor rulotisti care cred in el ! si pana cind cred in aceasta asociatie ,pana atuncia va trai va supravietui si aceasta asociatie .