Cheile Rasnoavei

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
parpaneata

Cheile Rasnoavei

Mesaj de parpaneata »

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Acum sa spun si cateva vorbe!
Locatie perfecta ptr a vizita imprejurimile datorita pozitiei.Aproape de Bran,de Predeal,de Brasov,de Cheile Rasnoavei.Seful cabanei,om deosebit,a fost incantat de o colaborare cu noi si despre asta va vor povesti mai multe Costi si Liliana.
Am ajuns acolo dimineata in jurul orei 4,30! Cele doua familii,cu care vorbisem la telefon in jurul orei 23,m-au convins sa vin si....la ora 01 noaptea am plecat la drum! :) Fara rulota de asta data! :) Am fost cazat regeste la Vali si Gabi! :) S-au trezit,saracutii,si m-au asteptat la intersectia Predeal-Brasov dinspre Bran si....am facut,poate ca de obicei,noapte alba.Sambata am fost vizitati si au ramas pana tarziu in noapte Calin cu Amalia impreuna cu o prietena. Ca de obicei...am dansat si am cantat! Ciudat e ca n-am avut reclamatii de data asta!!! :D :D :D
In sfarsit....a fost un weekend relaxant! Am incheiat cu o plimbare la picior pe minunatele chei,unde se practica bungee jumping (cred ca am scris corect!),sport impracticabil ptr mine considerand ca-mi intra adrenalina prea multa in vene dintr-o data :D :D :D ,scoala de catarari montane si,cred,ceva calarie la herghelia vecina! Promit poze de grup si peisaje maine!
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Si daca tot ai pus cateva vorbe, de ce nu le-ai pus pe cele esentiale: cum se ajunge si ceva distante :D:D:D
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Petrut Dobre
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 12 Aug 1974

Mesaj de Petrut Dobre »

chiar... Cum se ajunge???am vazut in poze ca erau niste indicatoare spre Predeal :?: :?: :?:
Mercedes Sprinter-Autorulota

Petrut Dobre
0722 225 686
Bucuresti
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Locatia este pe drumul dintre Rasnov si Predeal.Cred ca @liliana si Costi,iar apoi cei din Bucuresti va pot indruma mai bine pe fiecare! :)
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

La cafea...
Imagine
...si iar cafea...
Imagine
Shopping la Bran...
Imagine
Bucatarii...
Imagine
Seara...balul mascat si discoteca(bineinteles!)...
Imagine
...continuam...
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
...continuam...
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Imagine
Imagine
Imagine
...discoteque...
Imagine
....continuam cu vizite in imprejurimi...
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Imagine
Imagine
....micul ben laden... :D