Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Vreau si eu o calatorie de acest gen. Macar in jurul Europei. Eu am mai facut asa ceva dar singur. Mi-ar placea sa fim mai multi. Cum ar fi: Ungaria , Austria, Slovacia, Cehia, Germania, Danemarca, Olanda, Luxemburg, Belgia, Franta, Spania, Portugalia, Spania, Franta, Italia...........................................? Eu am facut aceasta calatorie din 2 bucati , intr-n an am facut nordul Europei iar anul urmator sudul......superb. Doritori?
daca ma hotarasc sa imi iau motorhome ,s ar putea sa ma ai coparticipant.dar sa mi se lege mie sa mi iau...asta e problema.intr adevar sunt fantastici.bravo lor! :D
ne bucuram nespus pentru ei .... mai ales ca ne poarta sigla firmei si a clubului de racing peste tot prin lume ....( noi suntem MOTORHOME SRL )
IAR ASTA E SIGLA CLUBULUI DE RACING :lol: :lol:
coupe scrie:Foarte TAREEEE! Pe astia ii facem membrii de onoare in club... :D :D
MERITA SA II FACETI MEMBRI DE ONOARE , CHIAR DACA SUNT STABILITI LA PARIS ... DAR CU MAI VIN IN TARA DIN CAND IN CAND , IN SPECIAL LA SFARSIT DE AN .ANUL TRECUT AU FOST CU NOI LA PETRECEREA FIRMEI DE SFARSIT DE AN.