Vă salut dragi colegi și bine v-am găsit.
Am 39 ani, sunt din București și am devenit posesor de rulotă în 2023.
Am găsit destule informații pe forum deși mi-a fost greu să ma acomodez cu interfața acestuia, motiv pt care m-am înregistrat mai târziu.
M-a apucat febra rulotismului înainte de pandemie, în 2020 mi-am dorit să cumpăr un melc, însă abia la începutul anului 2023 s-au aliniat planetele și am facut pasul.
Inițial am obținut permisul de conducere CE BE, având la momentul acela un SUV cu MMTA mare încât nu aș fi putut conduce cu B96, care dpmdv are un caracter incert prin anumite țări.
Au fost și peripeții cu rulota: am cumpărat fix ceea ce a plăcut întregii familii (nu doar mie), au urmat remedierea unor mici defecțiuni (o baterie de apă, o trapă fisurată pe una din părți și am fost sfătuit să o înlocuiesc, etanșarea unei ferestre, igienizare și altele pe care acum nu le mai rețin.
Anul următor am montat aer condiționat, iar asta vara am găsit ceva probleme la podea ce au fost mascate bine (a fost adusă din Germania, iar nemtii au fost foarte “sinceri” în prezentarea ei). Anul acesta am reușit să o pregătesc pt sezon după ce au fost efectuate toate reparațiile necesare….miar trebui mult să detaliez cu toate cele.
Încă nu am văzut prezentări mai recente ale unor concedii făcute de colegi. Oare nu se mai postează?
Toate cele bune,
Andrei.