Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cu respect,salut toți membrii clubului
Ma numesc Hristache Cristian, sunt căsătorit cu Cristina, merg spre 54 de ani,locuim in Brasov,ne plac si frunzele si pietrele si apa,și cam de pe la 24 de ani a încolțit în sufletul meu dorința de a avea la un moment dat o autorulota.Acel moment dat s-a intamplat în cursul lunii trecute .
Acum sunt,suntem fericiții posesori ai unei autorulote Hobby T500 GFSC ,an fabricație 2011
Nu avem experiență în zona de camping/rulotism,dar avem dorință
Va salutam pe toți cu drag și speram sa ne și vedem
Ziua bună,
Da are 6 viteze,eu ca începător sunt mulțumit de achiziție chiar dacă nu am făcut decatdrumul de aducere,Stuttgart, Brașov cu ea,consum masurat 9,5 l la100 km.,aleargă bine pana la 120 km/ora ,stare tehnica bună,estetic și îmbunătățiri o sa am ceva treaba....dar fericit