topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
19. Camping Tranzit Deva, jud.Hunedoara, discount acordat:20%
Localizată în: Santuhalm 117 jud HD
Adresă: Str. Șoseaua Națională 117, Deva 330004
tel: 0724 008 380
20. Camping Merisor Banita , jud.Hunedoara, discount acordat:20 %
Adresă: MERISOR nr 92, Strada Principală, Merişor 337067 jud HD
Număr de telefon: 0721 455 417
21. Camping Aurel Vlaicu, jud.Hunedoara, discount acordat:20%.
Adresă: Principala 155, Aurel Vlaicu 335401 jud HD
tel: 0722 963 930
22. Green Camping Adventure, jud.Mures , discount acordat: 25%
Loc. Gălătoaia 547483.
Situat între Toplita și Reghin jud MS
tel. 0742 011 632.
Buna seara, eu sunt membru inscris pe forum din 2021. Ma gandesc sa devin membru cotizant, cred ca cele descrise mai sus reprezinta un avantaj. Nu reusesc sa ma loghez la adresa https://clubrv.ro/ unde inteleg ca se trece la statutul de cotizant. Nu ar trebui sa functioneze acelasi nume de utilizator si parola? Sau se procedeaza altfel pentru a intra in posesia legitimatiei?
Nu mi se permite sa vad topicul indicat mai sus.
Ca sa clarific, am intrat pe https://clubrv.ro/ , unde exista un link, pentru a deveni membru cotizant.
Mi s-ar parea normal sa utilizez acelasi nume si aceeasi parola ca si aici, apoi sa mi se indice alte detalii. Am parcurs toate etapele referitoare la datele personale si apoi, pentru a primi instructiunile de plata, mi s-a cerut sa ma loghez, ceea ce nu am reusit.
Din acest motiv am pus intrebarea initiala. Fiind vorba si de bani, vreau sa fiu sigur ca platesc cui trebuie, in contul corect.
Valoare cotizatie 2025:
- Membru nou – 150 lei/an
- Membru vechi – 120 lei/an
Ambele variante includ cardul FICC.
Valabilitatea cardului: 31.12.2025
1. Plata cotizatiei:
Dupa completarea datelor de aici https://clubrv.ro/produs/taxa-membru-clubrv/
Transfer bancar în:
CONTUL BANCAR AL ASOCIATIEI CLUBRV-RO : Cont IBAN nr. RO66FNNB007302511450RO02
Beneficiar: Asociatia CLUBRV-RO,
CIF 21847408
Banca: CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA Sucursala AVIATIEI
Pe ordinul de plata mentionati:
-Cotizatie 2025
-card FICC fizic sau card FICC electronic .
2. Dupa plata cotizatiei, transmiteti pe adresa de email: contact.clubrv@gmail.com
urmatoarele:
- Dovada platii;
- Adresa si numar de telefon la care se face livrarea cardului FICC
3. Plata in numerar a cotizatiei se va putea face numai la intalnirile organizate de Asociatia ClubRV-RO .
4. Membrii care nu au continuitate la plata cotizatiei(care nu au platit cotizatia aferenta anului 2024) vor fi considerati a fi membri noi.
Multumesc pentru raspuns. Am parcurs inca de ieri pasii din linkul de la punctul 1. Revin la intrebarea initiala: dupa introducerea datelor personale, cand mi se cere sa ma loghez, nu ar trebui sa functioneze cu user name si parola de pe forum? Sau trebuie sa imi creez un cont nou acolo?
Unele zone al forumului sunt accesibile doar membrilor asociați, poate că asta este problema.
Dacă ai parcurs pașii necesarii dobândirii calității de membru asociat, atunci un administrator va face modificările necesare și vei avea acces, cu același user, aceeași parolă.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111