CITEZ
NIKI RADU
TARA OASULUI
”Revelion 2025. 3 oferte de studiat. In perioada 28.12.2024 si 07.01.2025 va aduc la cunostinta 3 oferte de locatii cu care s-a discutat. Meniu de revelion 400 lei/pers, 100 lei camparea 2 pers, numai daca se ocupa 19 locuri, fiind capacitatea maxima, in mod normal au 150 lei camparea. Au restaurant de 250 de locuri si 3 camere. Au foisor pus la dispozitie pentru socializare incalzit cu clima.”
https://tara-oasului.ro/camping/
Caravan Comander
Autor
Pentru cei din sudul tarii este o oportunitate sa ajungem sa vizitam si nordul tarii, deoarece sunt multe zile libere si ne permitem sa facem 8-9 ore pe drum pana la una dintre aceste locatii. Chiar propun sa vizitam 2 locatii in sejur, pana pe 2 ian stam unde petrecem revelionul si pana pe 5-7 ian ne mutam la a doua locatie.
Caravan Comander
Autor
Suntem cativa inscrisi pe lista, pe grup de whats up cu cei care au participat la revelioane in ultimii 2 ani. Anuntul de aici e facut prioritar pentru membrii asociati pentru a se supune votului, alegerea si implicit in continuarea listei a inscrierii pana duminica. De luni, anuntul se pune la liber cu programul ales de cei inscrisi, pentru a completa numarul maxim de 19 echipaje pentru tara oasului. Daca numarul celor inscrisi depaseste acest numar, se ia in considerare dacii liberi. In ambele variante, in una se face revelionul si in a doua se merge de pe 2 ian pana pe 5-7 ian.
Caravan Comander
Autor
Vreau sa va dati cu parerea, daca intentionati sa faceti revelionul in una din locatiile prezentate pentru a anunta din timp locatia aleasa cu numarul de persoane. A mai fost si a 4a locatie, complex Bucovina, care au locurile deja ocupate integral.
21h
Răspunde
Caravan Comander
Autor
Meniu de revelion 400 lei/pers cu 100 lei/2 pers camparea la camping Siady din Vatra Dornei. Nu au spatiu de socializare.
Caravan Comander
Autor
Meniu de revelion 400 lei/pers cu 50 lei /de pers camparea la dacii liberi. au 30 de camere si au un all inclusive la ele, am incercat sa ma despart de acest all inclusiv. Dar pe data de 31 au un program interesant facut pentru cei la camere, care incepe de dimineata cu bufet suedez, protap la pranz cu muzica specifica zonala si sauna dupa amiaza la 150 lei/pers anuntat pentru noi. Daca se doreste stabilim toti, nu este optional, adica unii vor si altii nu, ori toti ori niciunul. Au un foisor pentru spatiu de socializare incalzit cu lemne care costa 1500 lei toata perioada sederii. Au 40 locuri de campare
https://daciiliberi.com/camping/?lang=ro
Caravan Comander
Autor
Daca ne adunam de un grup cu peste 20 de rulote/campere, ideal ar fi Dacii liberi, impartim mai bine cheltuiala cu lemnele de incalzire la foisor, stiu e mult dar asta vor. Au cerut 1000 de lei doar pe seara de 1 ian, le-am zis ca vreau sa facem petrecere si le-am zis ca nu se poate aceasta suma pentru 5-7 zile cat stam probabil la ei. Daca suntem pana in 20 de rulote/campere eu as alege tara oasului. ”