Salutare colegi rulotisti

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
simion.vlada
Membru asociat
Oras: Alexandria
Data nasterii: 17 Feb 1983

Salutare colegi rulotisti

Mesaj de simion.vlada »

Va salut !
Numele meu este Simion și din iunie 2024 sunt rulotist cu acte în regulă. Pătruns de febra rulotismului sunt de vreo 5-6 ani , folosind rulota unor prieteni- un Knaus Azur 530 din 1994, dar abia acum am luat taurul de coarne, am băgat adânc mana în buzunar și am achiziționat un Tabbert Vivaldi 480 din 2004, asta pentru a rămâne în concernul german. Oricum eram setat pe Tabbert, Fendt, sau Hymer Eriba. De la început știam ce îmi doresc, respectiv 2 zone, pat fix, preferabil in lungul rulotei, lungime interna 4.5 m. Am vizionat multe rulote și când am găsit-o pe aceasta am știut că trebuie să fie a mea, chit că era ceva mai lungă decât voiam (știam că 5.3 deși confortabila este greu de plimbat/ manevrat, și văzusem deja un Dethleffs din 2000 de 4 m care mi s-a părut prea înghesuit). A compensat prin dotări ( boiler și AC dedicat pentru rulotă) și prin starea extraordinar de bună! Asadar am inceput sa o accesorizez, luând o marchiza Fiamma Caravanstore (are cort, dar cei 4 saci de componente mă descurajează ) cu covor și scaune adecvate, și intenționez să montez în curând o trapa motorizata Maxxfan, panou solar cu toate cele (pentru inceput cu o baterie cu acid de 150 Ah dedicata RV, pe care o am- LiFePo îmi pare prea scumpă ) și probabil și mover când voi găsi o oferta avantajoasă.. Va mulțumesc pentru răbdarea avută să citiți prezentarea mea și abia aștept să ne cunoaștem.
Cu considerație,
Simion
Tabbert Vivaldi 480
Alexandria, Teleorman
Giani Urda
Membru asociat
1
Oras: Piatra Neamț
Data nasterii: 04 Mai 1973

Re: Salutare colegi rulotisti

Mesaj de Giani Urda »

Salut, bine ai venit pe forumul nostru, sa o porți cu plăcere prin locuri minunate. Drumuri bune!
Giani Urda, Piatra Neamț.
Membru Asociat
Autorulota Dethleffs
YouTube - @GianiUrda
Fb - HOINARI PRIN CAMPING
giani.urda@gmail.com
0745006342.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Re: Salutare colegi rulotisti

Mesaj de Constantin Curelea »

Bine ați venit!
În calitate de membru asociat, vă invit sa povestiți despre experiența avută în călătoriile dvs. cu RV ul din dotare.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Scrie răspuns