Va salut !
Numele meu este Simion și din iunie 2024 sunt rulotist cu acte în regulă. Pătruns de febra rulotismului sunt de vreo 5-6 ani , folosind rulota unor prieteni- un Knaus Azur 530 din 1994, dar abia acum am luat taurul de coarne, am băgat adânc mana în buzunar și am achiziționat un Tabbert Vivaldi 480 din 2004, asta pentru a rămâne în concernul german. Oricum eram setat pe Tabbert, Fendt, sau Hymer Eriba. De la început știam ce îmi doresc, respectiv 2 zone, pat fix, preferabil in lungul rulotei, lungime interna 4.5 m. Am vizionat multe rulote și când am găsit-o pe aceasta am știut că trebuie să fie a mea, chit că era ceva mai lungă decât voiam (știam că 5.3 deși confortabila este greu de plimbat/ manevrat, și văzusem deja un Dethleffs din 2000 de 4 m care mi s-a părut prea înghesuit). A compensat prin dotări ( boiler și AC dedicat pentru rulotă) și prin starea extraordinar de bună! Asadar am inceput sa o accesorizez, luând o marchiza Fiamma Caravanstore (are cort, dar cei 4 saci de componente mă descurajează ) cu covor și scaune adecvate, și intenționez să montez în curând o trapa motorizata Maxxfan, panou solar cu toate cele (pentru inceput cu o baterie cu acid de 150 Ah dedicata RV, pe care o am- LiFePo îmi pare prea scumpă ) și probabil și mover când voi găsi o oferta avantajoasă.. Va mulțumesc pentru răbdarea avută să citiți prezentarea mea și abia aștept să ne cunoaștem.
Cu considerație,
Simion