Traseu in Ardeal

Constantin Curelea
Membru CD
20

Traseu in Ardeal

Mesaj de Constantin Curelea »

Salutare dragi rulotisti,
In perioada 22 iunie-30 iunie am fost plecați cu Buburuza🚒 pe ruta Ardeal, mai exact o ruta ce avea ca destinație Camping Tara Oasului, Negrești-Oas din Satu Mare.
Ruta noastră a fost alcătuită astfel:
1 camping Cheile Turzii,partener clubrv.Romania, un camping elegant, curat, liniștit, într-o zona de basm, situat chiar la întrare în cheile Turzii.
2 camping Casute Bulz , partener clubrv.Romania, un camping spatios, cu gazde minunate, plin de rulote și de oameni faini, fiind situat chiar pe malul Crișului. Pescuit, balaceala, liniște....
3 camping Green Resort Suncuius, Bihor, partener clubrv.Romania, un camping cochet, liniștit, mereu în dezvoltare, situat foarte aproape de plaja Suncuius. Detine restaurant piscina, ciubar..
4 camping Tara Oașului, Sm, partener clubrv.Romania, un camping de top, pot spune, curat, foarte utilat, piscina, restaurant, loc de joaca imens pentru copii.
5 Baile Figa, Beclean, Bistrița Năsăud, un ștrand foarte mare și diversificat dacă vb de piscine și topogane la un pret de întrare de numai 20 de lei. Foarte mulți ruloți în fața complexului sau în spate lângă pădure.
6 Perla Lacului, Sovata, un camping micuț, cochet liniștit situat la intrare în Sovata. Hai la plimbareeee!
7 Camping La Bubu, Sibiu, partener, clubrv.Romania, un camping cochet, curat foarte mișto, cu gazde minunate.
8 Camping Aquaris, Sighișoara, un camping de referință, foarte bine poziționat, fiind situat chiar în Sighișoara aproape de castel, cu o piscină imensă unde te poți putea face în verile călduroase. A fost frumos, am văzut locuri minunate, am cunoscut oameni minunați, ce mai, un concediu de vis.
Giani URDA
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Scrie răspuns