Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Colegul Giani Urda din Piatra Neamț dorește să vă facă o invitație off camping. Cu oaste locul și se poate face legal mai ales că primarul a a și amenajat locul in acest scop de picnic acolo.
Tot el vă va indica și locația pe google...
Citez
"
Pe data de 15-16-17-18 august 2024 , intentionez sa organizez o intalnire Clubrv- Romania , in localitatea Ceahlau,zona Debarcader, pe malul lacului Bicaz. Zona este minunata, off camping , amenajata cu foisoare, banci , cosuri si gratare , cateva toalete si apa. Aici se poate pescui, innota, organiza plimbari cu barca ,cat si plimbari montane , urcarea muntele Ceahlau din statiunea Durau , situata la 8 km distanta.Multumesc !"
Fişiere ataşate
IMG-20240515-WA0027.jpg (277.86 KiB) Vizualizat de 696 ori
IMG-20240515-WA0026.jpg (315.58 KiB) Vizualizat de 696 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
E foarte frumos locul, bănuiesc că are și capacitate mare.
Trebuie să ținem cont totuși dacă data este buna, se suprapune cu Campervan Fest a lui Radu Tudoroiu.
Pe data de 15-16-17-18 august 2024 , va invitam la intalnirea Clubrv- Romania , ce va avea loc in localitatea Ceahlau,zona Debarcader, pe malul lacului Bicaz. Zona este minunata, off camping , amenajata cu foisoare, banci , cosuri si gratare , cateva toalete si apa. Aici se poate pescui, innota, organiza plimbari cu barca ,cat si plimbari montane , urcarea muntelui Ceahlau din statiunea Durau , situata la 8 km distanta.Multumesc !"
Va asteptam ! "
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salut, multumesc Ciprian, da, spatiul este foarte mare , am uitat sa mentionez ca este luminat noaptea ,pana aproape de lac , marketul este aproape , politia la 500 m de locatie.
Giani Urda, Piatra Neamț.
Membru Asociat
Autorulota Dethleffs
YouTube - @GianiUrda
Fb - HOINARI PRIN CAMPING
giani.urda@gmail.com
0745006342.
Da Dane , este in acelasi timp, asta e , ce treaba am eu cu el, il astept la noi la intalnire. Daca promovam si noi evenimentul ca si el , va fi un succes.
Giani Urda, Piatra Neamț.
Membru Asociat
Autorulota Dethleffs
YouTube - @GianiUrda
Fb - HOINARI PRIN CAMPING
giani.urda@gmail.com
0745006342.
Da, m-am uitat pe calendar și cam asta ar fi singura dată cu 4 zile libere. ar fi mai bine pentru persoanele din zone mai îndepartate de Piatra Neamt. Eu am deja invitatie la Campervan Fest, nu am acceptat-o înca, mă mai gandesc, aș vrea să vin la evenimentul organizat de tine.