Organizare 1dec Vulcanii Noroioși

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Organizare 1dec Vulcanii Noroioși

Mesaj de Lupu Ciprian »

Deoarece forumul celalalt nou probabil va intra pe linie moarta după repararea completa a acestuia.... voi scrie aici despre organizare și de asemenea alte postări de ale mele se vor regăsi exclusiv aici.
Pt sambata 2 dec o sa avem o plimbare sus la Vulcanii Noroioși cca 1h sau 1h jumate cu vizitare sus pe deal se urca direct de la camping.
Tot sambata facem și 1 sau 2 concursuri.

Pt. Evenimentul "1dec ClubRV-Ro Muddy Land 2023" am primit sponsorizare pt tragere la sorti 3 sejururi după cum urmează.... 2 la camping Muddy Land si respectiv 1 la Vampire Bran Camping . Eu si colegii din conducere ( Cons. Director) nu vom face parte din lista celor care pot fi extrași din urma în care vor fi biletele cu familiile prezente la Vulcanii Noroiosi vineri la masa festiva...începând cu h14.

Rezervările pt masa festiva ClubRV ( vineri 1 dec) sunt închise. Lista este completa .
Pt alte detalii ma contactați personal sau luati legatura cu orice coleg de al meu din conducere.
Vom avea si o tombola cu schimb de cadouri ...aduce fiecare de acasa un produs ( ambalat/inchis) de valoare pana n cca. 50 ron ( ca valoare) , care sa aibă legatura cu turismul sau rulotismul si se va face cu biletele extrase, schimb de pachete (ambalate).
Se va distribui Revista Clubrv Rulotisti nr 16.
Se va servi masa ( meniu tradițional romanesc)...CIORBA , CIOLQN CU FASOLE, avem vin, catinata , cafea , apa desert.
Se va dansa și respectiv socializa.
Se vor face câteva premieri...nu dau acum detalii.
Se va ieși apoi afara la foc de tabara avem seara Folk.
Mai sunt și alte surprize pregătite atat de noi cat si de gazda , de dl Boboc Aurel de care suntem convinși ca va veți bucura si care vor face ca acest eveniment sa fie unul deosebit. Le veți descoperi la fata locului.
Țineți aproape ! ;)

Am sa redactez un program complet după ce ne consultam cu cei implicați în organziare.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Organizare 1dec Vulcanii Noroioși

Mesaj de Lupu Ciprian »

O sa avem și de la Camping Vladimir jud SV...... 1 premiu.
Fişiere ataşate
campare-langa-un-taram-selenar-muddy-land-124.1464625726-large.jpg
campare-langa-un-taram-selenar-muddy-land-124.1464625726-large.jpg (218.13 KiB) Vizualizat de 2018 ori
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Imi trebuie un Dart s electronic cu sageti de plastic pt concurs va rog sunati -ma ! 0722227048
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Avand in vedere faptul ca forumul este in lucru nu am sa incarc acum poze...

link foto aici
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

viu muta aceasta postare pusa gresit aici , dar e singurul loc momentan unde am putut scrie- se lucreaza la forum .

Pt ca momentan forumul e in lucru si nu prea ”ma lasa” sa fac topic nou va anunt faptul ca Giani Urda s-a autosesizat in urma discutiilor( despre propuneri calendar 2024) si a vorbit cu doamna admin de la Bucuria Camping Eforie Nord (fost Meduza/ renovat) in vederea ofertei pt PAste cu 1 mai la pachet 1, 2, 3, 4 mai.2024. Tarifele obtinute sunt 60 ron echipaj 2p cu electricitate inclus. copil 0-7 ani gratuit sau peste 7 pana la 14 ani 1/2 tarif adica 15 ron . La cate parcele sunt acolo nu se pune problema sa nu incapem chiar 60-70 de rulote asa ca n ar ai fi probleme la inscriere... daca maisunt si alteoferte bune , este timp acum in extrasezon de dezbatut subiectul ”PASTE /1 mai ”. INtre timp vom face si forumul ... ( voi copia aceasta postare si acolo.)
Scrie răspuns