Nici eu nu ma pricep decat la admin de continut si ramuri de forum setari etc...
NU cunosc programare nici php.
la PHBB ( modeul de forum pe care l avem ) pe server stiu doar admin nu stiu si soft...
Severul a fost tinut in trecut de Dan Iliescu.
apoi de MArian M Serban ...
Mai tarziu prin amabilitatea lui Ciprian Rosca de un baat de la Barlad si la ora actuala
in toate cazurile a fost voluntariat inclusiv acum cu Rosca CIp. host gratuit .
Probabil l -a ”cinstit ” el pe acel om si avem host permanent.
Cu admin cu o firma va spun de acum ca nu ne permitem un contract adevarat.
De asemenea e de administrat pagina
www.cubrv.ro care nu e forum atentie .... e site si acolo va trebui sa implementam
- harta interactiva electronica
- buton de contact
- buton de inscriere adeziune online
-buton de plata cotiz / cu card bancar online
- buton de parteneri
- buton de galerie foto si amnitiri
aici trebuie om care care stie php si timp sa bage continut ce-i dam noi sau sa ne faca o interfata pe care un admin sa o administreze dupa logare .( membru as voluntar )
Acum se administreaza si forumul de catre 2 pers fara cunostinte deosebite cum suntem eu si respectiv Herciu Florin .
Trebuie semnat contr cu platfrma onine de incasari si facut contr pt ca sa ne modernizam si noi sa se poata incasa si pe site direct pe clubrv ro cotiz sau o inscriere oficiala la un eveniment organizat de noi si sa vina banii in cont asociatie si sa se plateasca facturi diverse participare s a m d .
fForumul e separat inca o problema de dezbatut.
La acest moment singurul moderator este Herciu Florin in afara de admin eu si Ciprian ROsca .
Romeo Stoica a renuntat si va spun ca sufera de o boala incurabila... nu l am mai deranjat .
Aici e vorba doar de continut nu si de programare ... sau probleme erori ”bug” s a m d ... upload foto cu probleme .... hosting date de ftp d eupload d e download server ..... host ( gazduire ) .... plata anuala domeniu sunt si aici cheltuieli ... fara interventii
CU interventii costa si trebuie contract .....