bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Va rog sa ma sfatuiti daca am vre-o sansa sa repar o lampa stradala solara de 150 w care o am de cca. 1 an si care o folosesc la iluminarea zonei in care tin rulota.
Acumulatorul e bun si scoate 3,5 V la cele 3 pachete de lampi cu leduri. L-am pus pe direct.
Se pare ca este defecta placuta electronica care este aceasta:
WhatsApp Image 2023-05-05 at 12.21.38.jpeg
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Caracteristici:
Dimensiuni lampa: 500*235*60mm
Suport metalic: 500mm x D45mm
Greutate fara suport metalic 2kg
Putere: 150W
Nivel protectie umezeala: IP67, rezistent la ploaie si zapada.
Baterii: 32650 lithium battery 3.2V 10000MA
Absortie energie: 4.5V9W (Charge Indicator) Premium Solar PV Auto recharge
Timp de utilizare in lipsa incarcarii solare: cca 2 zile pe modul automat (se aprinde doar noaptea la miscare) si cca 14 ore luminare continua.
Timp incarcare: 4-5 ore, depinde lumina solara
Control lumina: senzor miscare, telecomanda
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Acumulatorul litiu, dacă nu-i stors și extenuat, nu prea trebuie sa scadă (in gol) sub 3.5 volti, iar încărcarea lui se termina pe la vreo 4,2 volti. Se poate încărca si la 4,35, dar i se scurtează viața.
Se găsesc module (7-10 lei) de încărcător pentru litiu, nu trebuie decât să-l cuplezi la un incarcator de telefon și să duci două fire la acumulator.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Eu nu as recomanda nicio modificare adusa unei instalatii cu baterie Li-Ion sau LifePo4, acestea au nevoie de CC, CV si de asemenea de oprirea curentului atunci cand incarcarea este facuta. In plus, limiteaza descarcarea acumulatorului sub un anumit prag, pentru a nu face acumulatorul sa se defecteze. Daca veti pune alte alimentari care nu trec prin acea placa de control, care face ce am scris eu mai sus, veti putea avea o surpriza neplacuta, acumulatorul poate arde, poate exploda. Cautati pe net cum explodeaza acesti acumulatori (mai ales cei Li-Ion) si nu cred ca veti dori acest lucru. Schimbati placa, daca puteti si gasiti ceva, daca nu, schimbati tot sistemul, nu merita riscul.
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti