Folositi functia CAUTARE (SEARCH).Selectati cu atentie topicul in care postati.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am un boiler Truma pe gaz BG 10. Am observat o problema. Încălzesc apa pe 50 de grade sau pe 70. Apa are un miros ciudat. Parca a cauciuc ars, sau a scurtcircuit... nu stiu cum sa spun. Miroase atat când e calda (mai puternic) , când și când e rece (mai slab). Pe lângă boiler nu miroase nimic. Am studiat boilerul, nu are scurgeri de apa. Ce poate fi? E normal sau nu?
Mirosul, dupa toate probabilitatile vine de la furtunul de plastic care aduce apa la robinet, fabricat de obicei din plasticuri refolosite. Acesta incalzindu-se emana miros. Poate fi si unul din elementele de distributie: T-uri, coturi conectoare. Greu de gasit, si mai greu de schimbat! Incearca sa verifici, daca se vede vre-o schimbare ulterioara a acestor elemente....banuiesc ca totusi fabricantul rulotei nu a montat din start ceva de proasta calitate. Desi....cam toti folosesc aceleasi materiale cu provenienta majoritara China.
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Mulțumesc de info. Cred ca acesta e răspunsul corect. Am mai studiat problema, și am mai găsit o ciudatenie: mirosul e doar la chiuveta din bucătărie și cea de la baie. Culmea e ca la dus nu miroase. La dus are apa ok, normala. Asta inseamna ca e de la ceva furtune, cum spuneați dvs. Vestea buna (zic eu) e ca nu e de la boiler! O sa încerc sa vad ce furtune duc la bucătărie și la baie.