Folositi functia CAUTARE (SEARCH).Selectati cu atentie topicul in care postati.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Fiind începător, am reușit sa deteriorez roata de sprijin! Nu râdeți de mine, toți am fost începători. Cum am reușit? Simplu, am mișcat rulota cu moverul, cu roata blocata între opritorii de jos. Roata fiind blocata, nu a putut vira. Forțând virarea, am reușit sa strâmb suportul rotii, si sa rup unul dintre opritoare de pe teava rotii. Nu îmi place cum arata. Vreau sa iau alta noua.
Vechea roata era cu cauciuc plin. Avea diametrul țevii 48 mm. Acum intrebari:
Sa caut tot cu cauciuc plin, sau cu camera? Se misca mai ușor una pe camera, sau nu?
Cum aleg greutatea maxima suportata? Pe net am văzut ca la unele scrie greutate 150, altele 200, ba chiar 300! Rulota are 1200 kg mma, si 1000 goala. Ce greutate trebuie la rulota mea?
Pe cameră se mișcă mai greu, trebuie să ai grijă să fie bine umflată iar anvelopa, dacă nu cauți o scumpăciune, o să crape destul de repede. Plus posibilitatea să faci pană. Găsești roată (cu cauciuc plin) compatibilă prin magazinele de bricolaj.
Adică una cu cauciuc plin e sfântă.
Greutatea pe cui trebuie să fie de 75 kg. Dacă pui una care spune că duce 150, cred e e supersuficient.
De reparat ... mai greu. Nu cred ca se mai poate repara. S-a rupt unul din opritori-unde e teava decupata sa între roata pentru ca sa nu se mai rotească. Acolo nu mai am ce ii face ...
Sigur e indicata roata cu cauciuc plin? Ma așteptăm ca roata pe camera sa fie mai manevrabila ...
O sa caut la magazinele de remorci o roata de manevra cu cauciuc plin.