Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu gaz (GPL).
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pe rulota mea cumpărată sh sunt 2 butelii originale de propan:
IMG-20220903-WA0013.jpg (337.72 KiB) Vizualizat de 815 ori
Știu ca mulți le încărcați cu GPL. Totuși, întreb, aceste butelii unde se schimba normal? Cei din exterior (strainatate) au centre de schimbat butelii rulota? Exista astfel de centre în Ungaria, de pilda? Sau unde se pot schimba?
Mulțumesc anticipat
Am sunat azi. Nu pot face asa ceva. Cica numai in Germania se schimba.
Nu stiu cum pot afla daca se schimba in Ungaria. Am destui colegi care fac Ungaria saptamanal. M-ar putea ajuta. Cum pot afla daca se schimba buteliile acestea in Ungaria?
Cred că cel mai la îndemână ar fi vorbești chiar cu prietenii ăia care fac Ungaria săptămânal.
Serios, dacă ai intenția să le folosești in Ro, ia-ți gândul de la schimbat. Pune GPL in ele și gata. E absurd să le tot trimiți (peste mări și țări) la schimbat, e un deranj uriaș, plus timpul care s-ar scurge din momentul golirii până in momentul întoarcerii buteliei schimbate la tine.
Florin Herciu scrie: ↑13 Oct 2022, 14:12
Cred că cel mai la îndemână ar fi vorbești chiar cu prietenii ăia care fac Ungaria săptămânal.
Serios, dacă ai intenția să le folosești in Ro, ia-ți gândul de la schimbat. Pune GPL in ele și gata. E absurd să le tot trimiți (peste mări și țări) la schimbat, e un deranj uriaș, plus timpul care s-ar scurge din momentul golirii până in momentul întoarcerii buteliei schimbate la tine.
Prietenii care fac săptămânal Ungaria, sunt șoferi de distribuție marfa pe dube de 3,5 tone. Nu au timp sa caute, sau sa întrebe "unde se schimba butelii"! Dacă cunoșteam o adresa fixa, si daca respectiva adresa nu era departe de ruta lor, puteam apela la ei. Altfel, nu prea.... Buteliile de GPL, nu sunt o soluție, mai ales acum când vine frigul. O sa merg pe butelii Petrom de Propan, dacă nu găsesc nimic în Ungaria!
Roland Stanciu scrie: ↑13 Oct 2022, 17:58
Buteliile de GPL, nu sunt o soluție, mai ales acum când vine frigul. O sa merg pe butelii Petrom de Propan, dacă nu găsesc nimic în Ungaria!
Bun așa: iei butelii de la Petrom, și pe astea (imi faci un preț bun?) mi le vinzi mie.
Roland Stanciu scrie: ↑13 Oct 2022, 17:58
Buteliile de GPL, nu sunt o soluție, mai ales acum când vine frigul.
Încarcă-le liniștit cu GPL. Nu te lua după teorii complicate...
De 1 Decembrie 2018 am fost la Laguna Albastra Făgăraș si a fost un frig... cine a fost știe. Minus 5 grade ziua si minus 15 noaptea. N-am avut probleme cu funcționarea încălzirii.
Land Rover Freelander 2, rulota Bailey Senator Indiana. danlazzar@yahoo.com; 0721.030.480