Vând rulotă englezească JUBILEE în stare perfectă de circulație pe drumurile publice.
- Înmatriculată, ITP valabil până la 27.04.2024
- An de fabricație 1995
- Masa proprie 850 kg., masa maximă autorizată 1100 kg.
- Dimensiuni de gabarit: lungime 6150 mm, lățime 2140 mm, înălțime 2650 mm
- Anvelope 175/13 noi inclusiv pe roata de rezervă
DOTĂRI:
- Mover Truma SE R (instalat de nou - 1500euro), pentru deplasarea rulotei pe direcția înainte-înapoi-stânga-dreapta inclusiv pe pante accentuate de 15% cu o greutate de până la 2000 kg, doar cu telecomanda.
- Aer condiționat DOMETIC 2200 (instalat de nou - 1995 euro) cu funcții multiple (aer rece, aer cald, ventilator, deumidificator). Reglajele se fac prin telecomandă
- Cupla antibalans AL-Ko cu pastile
- Kit panou solar 100w montat pe rulota si cu loc amenajat pentru montarea unui al doilea panou solar de 100w, cu regulator solar MPPT 30A, toate montate ca produse noi (450 euro)
- Baterie acumulator 95 A/h
- Dispozitiv electronic pentru încărcarea bateriei de la rețeaua de 220v cu funcții multiple (încarcarea bateriei de pe rulotă, încărcarea simultană a două baterii independente, alimentarea cu 12v a aparaturilor electronice, control electronic asupra încărcării bateriei), import Germania 320 euro și montat ca produs nou.
- Cuptor cu microunde
- Alarmă contra incendiu + stingător cu spumă.
- Termometru cu ceas electronic
- Aragaz cu 4 ochiuri , cuptor, gril.
- 2 chiuvete(bucătărie și baie)
- Butelie gaz de proveniență germană.
- Soba pe gaz/220v Carver, ventilația aerului cald reglabilă electronic în toată rulota.
- Boiler apă caldă Carver pe gaz/220v, cu supraveghere electronică.
- Rezervor de apă exterior 22 litri cu pompă submersibilă și conectica necesară alimentării rulotei.
- Wc Teetford cu golire exterioară.
- Baie cu cădiță, duș și perdeluță.
- Frigider ce funcționează pe gaz/12v/220v
- Frigiderul este dotat cu două ventilatoare dirijate electronic pentru creșterea randamentului de răcire.
- Instalație de gaz pentru alimentarea unui aragaz amplasat în afara rulotei.
- Reductor de presiune și conectica necesară pentru alimentarea cu apă din rețele publice.
- Luminile interioare din rulotă sunt led banda /becuri 12v/bec 220v
- Stabilizator de tensiune pentru 220v
- Jaluzele și plase de țânțari la toate geamurile, inclusiv la geamul de la baie
- Mobilierul cuprinde: dulap pentru haine, diverse compartimente pentru depozitare veselă, etc.
- Pentru dormit, cele două canapele se pot transforma în pat matrimonial pentru doi adulți și doi copii.
- Două oglinzi retrovizoare prelungitoare, compatibile cu orice tip de oglinzi ale autoturismelor.
- Cort complet (terasă, închidere pe toate laturile, bețe metalice)
- Rulota nu are mirosuri neobișnuite, infiltrații, nu este parfumată pentru a ascunde mirosurile neplăcute. De 10 ani rulota este păstrată în garaj vara/iarna cu excepția situațiilor în care am fost plecat în campinguri.
Preț de vânzare – 5500 euro ( negociabil) Relații suplimentare: Ioan Sturz, tel. 0720535774
Notă: Rulota am cumpărat-o în anul 2010 cu 4700 euro, având dotări standard, după cumpărare am mai făcut dotări de excepție în valoare de peste 4000 euro. Vând rulota pentru că am trecut la autorulotă și totodată vreau sa-mi eliberez garajul.
În atașament poze cu cu rulota, exterior-interior.