Castelul nostru departe de casa. Am clocit ceva achizitia, auspiciile s-au intrunit abia in acest an, se pare cu folos.
Am optat pentru o rulota medie ca dimensiuni insa echilibrata dpdv dotari si cu un an de fabricatie decent (2005).
Adusa direct din Olanda in iunie 2021, "castelul" beneficiaza de un cort complet, unul tip marchiza, mover, trumatic/trumavent, boiler apa calda electric truma.
Interiorul curat, fara uzuri vizibile, este in culori clasice, armonioase si un design inca modern, as zice mai prietenos decât cele care incorporeaza in prezent fronturi lucioase si alte brizbrizuri.
Cu 900kg masa proprie, 1300 mma, 470cm lungime utila si inca 120cm proțapul (echipat cu cupla antibalans), rolota face un echipaj bun cu masina familiei, un longeviv si trainic Volkswagen Passat Break din 2004, motorizat cu un propulsor de 2.0 litri care dezvolta 136 cp si o cutie cu 6 trepte de viteze, ergonomica in exploatare, masina intretinuta anual si cu reparatiile la zi, ajunsa la 325.000 km.
Dupa obtinerea numerelor provizorii am inaugurat o pe 30.06.2021, fiind in prezent angrenati in prima noastra experienta de on camping ca rulotisti, pe litoral, impresiile fiind excelente.
La intoarcere, intentionez sa trec iluminatul pe leduri, sa il conectez, inclusiv pompa de apa, in comutatie, pe baterie, sa ii montez un panou fotovoltaic, porturi de incarcare usb si clasice de bricheta si sa inlocuiesc bateria actuala cu una de o capacitate mai mare, pentru autonomie ridicata.
Mai trebuie revizionat un pic frigiderul, dand semne de ineficienta.
Sa avem drumuri bune, campinguri civilizate si peisaje faine!