Viitoarea noastra autorulota

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Radu Cristian Alexa
Membru forum
4
Oras: Iasi
Data nasterii: 30 Iul 1979

Viitoarea noastra autorulota

Mesaj de Radu Cristian Alexa »

57791-1000X750-crop.jpg
57791-1000X750-crop.jpg (39.79 KiB) Vizualizat de 1381 ori
Cam asa ar trebui sa arate... poza e de la dealer, probabil o sa mai dureze 2 saptamani pana sa-i fac eu o poza in propria curte.
Modelul e Rimor Rvstars 12 plus, cu motor Fiat 2.3 120CP. Nou, Euro 6d.
Sper sa traga ok, am ceva emotii ca la deal am sa ma rog de ea. In cel mai rau caz ma gandesc la un tuning sa-i mai cresc puterea daca va fi cazul.
Si mai sper sa nu ma entuziasmez prea devreme, ar fi trebuit s-o luam chiar zilele astea, dar se pare ca mai avem de asteptat pana la mijlocul lui iunie (daca nu si mai mult).
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Viitoarea noastra autorulota

Mesaj de Lupu Ciprian »

NU o a va rugati de ea..este Ok .
Va recomand sa nu umblati la motor ....cip etc pt ca aveti garantie.

Banuiesc ca e de la Nicu Oiesdean ( Otopeni ) ..dupa branul propriu..RV STARS:

Garantia masinii o veti avea la Fiat nu la ei , dar e mai bine sa lasati totul original asa cum e .
Veti putea merge si cu 130km h , nu cred ca faceti raliu .
Felicitari pt achizitie ! Sa va plimbati sanatosi !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Radu Cristian Alexa
Membru forum
4

Da, de la Nea Nicu o cumparam.

Puterea mai mult ca sigur e "taiata" ca sa se incadreze in Euro 6d. Asa fac mai nou toti producatorii, in special la diesel-uri, unii dau in jos si de la 160CP la 120CP, numai sa reduca emisiile si automat sa se incadreze in normele europene.

Multumesc. De-acum sa si ajunga, sa ne putem bucura chiar vara asta... am ramas putin dezamagit, ca ne-a zis ca ajunge la final de mai / inceput de iunie, si la ultima discutie telefonica a zis ca cel mai devreme vine la mijlocul lui iunie.
Rares Popa
Membru forum
6
Oras: Cluj Napoca
Data nasterii: 23 Feb 1982

Mesaj de Rares Popa »

Felicitari si cat mai multe iesiri!!!

Nu se pune problema sa nu mearga insa un motor potent face o diferenta mare in special la trasee grele, iti ofera un confort psihic sporit si in timp este mai putin predispus defectarii. Eu recomand tuturor, atunci cand este tehnic posibil sa dea 2-3 mii de euro in plus pe cea mai potenta motorizare si inca atat pe cutia automata. Poate parea o diferenta mare de pret insa in timp este o "investitie" buna.
De 2 saptamani am facut o iesire cu inca o autorulota de 120 cp si inclusiv pe autostrada diferenta de 45 cp fata de a mea(care e si mai mare) se simtea la orice panta sau incercare de revenire la viteza de croaziera. Pe drum de munte virajat, unde reduci pe curbe si la 20-30 km/h si apoi trebuie sa accelerezi idem, la o succesiune de serpentine ramanea vizibil in urma.
AHORN Alaska TE Plus
Radu Cristian Alexa
Membru forum
4

Cam clara treaba :) Ne-am grabit si noi in ideea ca o s-o avem cat mai repede... alternativa ar fi fost un motor Renault, dar ar fi trebuit sa asteptam pana in Septembrie-Octombrie.
Dar de-acum... mergem inainte, cum spuneam si mai devreme, daca simt ca are nevoie de ceva putere, o las un an si trec la un tuning.
Scrie răspuns