Categoria B ar trebui să fie extinsă la 4.25 tone

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Comisia Europeana va efectua revizuirea actualei directive privind permisele de conducere, adoptată în 2006, cu scopul de a îmbunătăți siguranța rutieră și de a facilita libera circulație. Această inițiativă va ține seama de noile provocări în materie de mobilitate, în special în domeniul digital, și va contribui la îndeplinirea obiectivelor UE stabilite în Strategia pentru o mobilitate sustenabilă și inteligentă din 2020.

Fédération Internationale de Camping, Caravanning et Autocaravaning (F.I.C.C.) A.I.S.B.L. sprijinită de toți 75 membri care reprezentă organizațiile naționale de consumatori de Camping, Rulote și Autorulote solicită ca permisul de conducere de categoria B sa fie până la 4.25 tone .
Această poziție este de asemenea coordonată de European Caravan Federation (ECF) și este sprijinită de toți cei 13 membri ai acesteia. The European Caravan Federation (ECF) este organizația mamă reprezentând organizațiile naționale ale Industriei Europene de Rulote.
Până pe 21 mai 2021 este in dezbatere publică și se pot formula observații la această initiațivă aici:https://ec.europa.eu/info/law/better-re ... nducere_ro

Noi ,la solicitarea FICC ,am trimis in Ianuarie catre Comisia Europena adresa de mai jos.Sper să se voteze.
Fişiere ataşate
ClubRV and FICC Position-page-001.jpg
ClubRV and FICC Position-page-001.jpg (356.43 KiB) Vizualizat de 1486 ori
ClubRV and FICC Position-page-002.jpg
ClubRV and FICC Position-page-002.jpg (372.14 KiB) Vizualizat de 1486 ori
ClubRV and FICC Position-page-003.jpg
ClubRV and FICC Position-page-003.jpg (334.95 KiB) Vizualizat de 1486 ori
ClubRV and FICC Position-page-004.jpg
ClubRV and FICC Position-page-004.jpg (400.83 KiB) Vizualizat de 1486 ori
ClubRV and FICC Position-page-005.jpg
ClubRV and FICC Position-page-005.jpg (234.61 KiB) Vizualizat de 1486 ori
Autorulota Dethleffs Just 90
Gafiuc Adrian
Membru forum
10
Oras: bacau
Data nasterii: 31 Iul 1968

Re: Categoria B ar trebui să fie extinsă la 4.25 tone

Mesaj de Gafiuc Adrian »

Anul acesta in Grecia , stand de vb cu un coleg rulotist din DE. am aflat ca la ei in functie de anii de cand ai dobandit permisul si de experianta acumulata odata cu acestia poti conduce si autorulote de 4.25 t
Nu am intrebat alte detalii si nu stiu daca e valabil si ptr alt tip de autovehicole.
Dar banuiesc ca se pot afla usor aceste amanunte
” Viața nu reprezintă nimic, fără onoare “
Marius Dulcu
Membru asociat
7
Oras: Timisoara
Data nasterii: 05 Mar 1982

Mesaj de Marius Dulcu »

Foarte buna initiativa!
Multumiri celor implicati! Multumiri ClubRV!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Fendt Saphir 495
Scrie răspuns