Paradisul pescarilor/ Pufesti VN

topicuri ce scot in evidenta deficentele majore ale unor unitati de campare
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
cornelsavu
Membru asociat
12
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 09 Apr 1978

Paradisul pescarilor/ Pufesti VN

Mesaj de cornelsavu »

Dupa 4 ani de la intalnirea ClubRV, am revenit 10 echipaje in weekendul ce tocmai s-a incheiat.
Cel mai probabil noi nu vom mai calca pe acolo. Pacat de locatie si de potentialul ei, dar se pare ca restaurantul este mai profitabil pentru ei.
Locul colcaie de capuse, iar cand l-am intrebat pe cel ce a venit sa ne incaseze taxa de ce nu fac ceva, a spus ca din cauza ca a plouat abundent inainte, nu au avut timp sa stropeasca. Ok , hai sa zicem ca este o scuza si poate o vor rezolva desi la ce haita de maidanezi se plimba pe acolo nu cred ca se rezolva.
In 2017 cand am fost cu ClubRV exista loc de deversare a toaletelor si furtun cu care sa speli caseta, acum am fost indrumati catre niste wc-uri din lemn ( cu gaura sub ele, ce duhneau ca naiba) si unde nu exista apa.
Cei care doresc apa pentru RV trebuie sa o care 150m in brate sau sa mute rulota/camperul pentru a se aproviziona cu apa, deoarece ei nu vor sa traga furtun, desi il au.
Am rugat sa ne aduca un tomberon deoarece cosurile de gunoi de la foisoare erau pline. L-am primit, dar fiind 10 echipaje s-a umplut repede si desi am insistat 2 zile sa il goleasca nu au dorit sa faca acest lucru.
In imediata apropiere a locului de campare sunt niste foisoare mici pentru care trebuie sa platesti 50RON/zi. Aceste foisoare sunt destinate celor ce vin la gratare in weekend, iar daca ai "noroc" te trezesti cu zgomot si gratar langa RV.
Carado A464
0723830014
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Paradisul pescarilor/ Pufesti VN

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pacat ca administratorul nu isi da interesul pt confortul nostru ..de fapt al clientilor ce - i calca pragul .
Afland aceste lucruri nu pot sa spun decat ca nu am sa mai calc pe acolo .. deloc....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns