Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
M-am gandit ca unii dintre dvs ar vrea sa ne cunoastem/ recunoastem in trafic sau nu ...
Ideea mi-a venit ieri , mai exact in Bran Vampire atunci cand intamplator mi-am dat seama ca nr de inmatr ”SB ... RUL ” e al lui Cosmin Prund , astfel am putut schimba cateva vorbe cu fratele acestuia venit acolo intamplator cu un camper ... in Vampire Bran Camping ...
Stiam ca familia Prund foloseste literele ”RUL” pt campere si rulote ... langa initialele SB ale judetului de resedinta ...
Pe mine ma recunoasteti dupa autorulota Ford Chausson IF 26 CIP sau daca tractez (mai rar) rulota IF 79 CPR Dethlefs cu un Renault argintiu SCENIC.
Puteti pune poza sau nr inmatr numai daca vreti sa ne recunoastem in trafic...
UN domn m-a recunoscut la Herculane pt ca -mi stia pozele de pe facebook , altul la plaja la camping mai exact la 2 Mai tot asa...
Daca am sti cam care sunt colegii de la noi din judet / zona , poate ne-am recunoaste mai repede... mai ales unde ne intereseaza persoana/ proprietarul.
Cred ca e util topicul pt ca la Laguna Albastra , in urma cu ceva ani i -am spus proprietarului cine e persoana cu nr de inmatr respectiv care a plecat fara sa plateasca .... asta dupa ce paznicul avea nr notat , iar sotia domnuui POPA Ovidiu ( manager camping complex L .A . Fagaras ) m-a intrebat daca pot sa identific un rulotist dupa un nr de inmatr fara sa am acces la o baza de date elctronica...
Subliniez faptul ca va puteti inscrie aici numai daca doriti , e o treaba strict optionala ...
Topicul este pt toata lumea nu doar pt cotizanti...
Salutari tuturor !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Terecoasa Adrian,din Busteni-PH,Dacia Logan MCV 1,6V albastru metalizat nr.inmatriculare PH-60-ARM,rulota Swift Corniche 14/4 an 1987 nr.inmatriculare PH-14-SPJ,mai am o Dacia Logan berlina 1,4 MPI nr.inmatriculare PH-51-RAM pe care o folosesc mai rar in autotren cu rulota,cu rulota ma gasiti in trafic cel mai des cu MCV-ul.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro