Vand AC Dometic FreshJet 1100,sistem complet TV satelit Focus Sat

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
StefanDan
Membru forum
5
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Apr 1972

Vand AC Dometic FreshJet 1100,sistem complet TV satelit Focus Sat

Mesaj de StefanDan »

Se vand urmatoarele:
a) aer conditionat Dometic FreshJet 1100 la 220 v...oficial se poate folosi doar in camping, nu se poate folosi in mers (desi sunt pe net diferite solutii pentru a putea fi folosit si in mers cu transformare de la 12v la 220)...a fost achizitionat de fostul proprietar al autorulotei in anul 2016 (am factura si manualele) , a fost folosit foarte putin (eu am cumparat anul trecut melcul meu si nu l-am folosit deloc, l-am probat doar o singura data intr-un camping de curiozitate si functioneaza). Fiind in revizie melcul am profitat de ocazie si am dat jos instalatia, montand la loc trapa normala. Pretul de astazi al aceluiasi aparat de la acelasi vanzator este de 1363 euro fara difuzorul interior. Conform facturii pretul difuzorului nou a fost 232 euro. Momentan nu am poze pt ca asa cum am zis, e in service melcul, imediat ce il scot (zilele astea) probabil voi pune poze cu AC.
Pretul de vanzare este 800 euro, usor negociabil. Se vinde pt ca pur si simplu nu il folosesc iar previziunile de viitor iarasi sunt de nefolosire (sper sa nu regret)

b)sistem TV satelit Focus Sat compus din :
-antena parabolica Focus Sat diametru 68 cm, posibil sa fi gresit cu 1-2 cm +- (pe spate scrie ca este din 2016), nu are pic de rugina sau zgarieturi, nu a fost folosita deloc de catre mine, cand am cumparat melcul era deja data jos
-LNB impreuna cu bratul respectiv
-receiver
-TV diagonala 55cm, marca Denver modelul TFD 2212. Televizorul este pe 12 volti,are unitate DVD, functioneaza (momentan este in locuinta fiind folosit din cand in cand, cu adaptor pt priza de 220v. In poze se vede ce coneziuni are, modelul, alte detalii....are pe undeva si telecomanda :) .
-sistemul de prindere, asa cum se vede in poze.
Fostul proprietar mi-a spus ca tot ce trebuie este sa se cumpere cartela Focus Sat, se baga in receiver si e functional tot, eu am probat doar TV si functioneaza, restul nu am avut ocazia.
Pretul pentru sistemul tv satelit este de 600 roni.
In pret intra si un sistem de pozitionare din interiorul autorulotei....este o tija destul de solida pe care se prinde antena,care tija se poate roti stanga/dreapta (rotind deci si antena stanga dreapta) si am impresia ca se poate potrivi si unghiul antenei pentru ca pe tija exista un manson care se deplaseaza in sus si jos deci presupun ca influenteaza unghiul...cum scot melcul de la reparatie o sa ma uit mai atent la respectiva tija. Se vinde la fel din aceleasi motive ca si AC de mai sus.

Pentru orice alte informatii 0728591488 Stefan sau PM aici, sau pur si simplu intrebare aici fara PM.
Ca si locatie tot ce este de vanzare se afla in Bucuresti...pentru provincie, nu exclud din start, urmeaza sa vorbim detalii logistice daca exista vreun amator.
1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
StefanDan
Membru forum
5
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Apr 1972

Re: Vand AC Dometic FreshJet 1100,sistem complet TV satelit Focus Sat

Mesaj de StefanDan »

Aerul conditionat s-a vandut, a ramas sistemul tv