Sondaj de opinie ~facebook~ GRUP ClubRV oficial

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Sondaj de opinie ~facebook~ GRUP ClubRV oficial

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am facut sondajul pe grupul CLUBRV oficial pt ca acolo are un impact mult mai mare fiind vizitat de pe tel si f usor de accesat ...

Rezultatele le-am dublat fiind 500 de clikuri ca sa am de unde ~pleca ~ de la 1000.... apoi simplificand ( impartind la 10 ) am obtinut direct procente reale fara alte calcule.

Sondajul a fost facut pe un esantion de 4700 de membri din care numai 10% cu aproximatie au dorit sa -l acceseze si respectiv sa voteze . Durata sondajului a fost de 5 zile .
Intrerbarea a fost

" Considerand ca vom avea voie sa iesim cu rulotele in luna iunie , ce locatii preferati ? "

Procentele arata dupa cum vedeti mai jos si sunt ( realizate/calculate din 500 de clik-uri )

44% OFF CAMPING
26% CAMPING LA MUNTE
20% CAMPING LA MARE
6% BALTA DE PESCUIT
3% SINGUR IZOLAT DE SOCIETATE
1% PENSIUNE CU FACILITATI DE CAMPARE

MENTIONEZ faptul ca n-am permis adaugarea de alte noi optiuni de catre membri. S-a votat decat pe cele propuse de mine si fara adaugare de comentarii/ discutii...
Participantii au avut voie sa bifeze si 2 optiuni din cele 4.
Totalul de clik uri a fost 501.

Cei care au votat fac parte din grupul clubrv oficial ( facebook ) si-n mare parte nu sunt membrii asociati .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns