Bună dimineața!
Cipriane, sunt foarte interesat de aceste obiecte personalizate Club RV Romania. Le vreau PE TOATE în dublu sau chiar triplu exemplar :).
„vom oferi din partea CLUBRV Romania
...tricou , sapca , medalie , revista CLUBRV Rulotisti din Ro nr. 11,ghid (mini) turistic , harta Ro, harta Bucuresti ,harta Campinguri din Romania CLUBRV , brichete /pix inscriptionate , colant rulota + diploma CLUBRV s.a.m.d. .. . ( alte materiale promo pe care mi le mai da colegul Ciprian Rosca ) .”
Îmi doresc toate obiectele enumerate pentru că îmi plac foarte mult și chiar le voi folosi.
Te rog să nu mă uiți, trece - mă pe listă, în special cu: sapca , medalie, brichete /pix inscriptionate , colant rulota.
Am mai declarat și alte dăți: niciodată nu ies cu rulota fără să pun steagul clubului nostru pe undiță, cât mai sus.
Mi-am cumpărat o rulotă nouă. Cea veche i-am dat-o tatei.
Am numaidecât mare nevoie de colant rulotă. La fel, poți să îmi dai mai multe exemplare.
Aici sunt toate prezentările mele:
https://www.youtube.com/channel/UCNgPch ... subscriber
Mai lucrez în continuare la ele. Îmi place să fac astfel de prezentări, din păcate nu îmi ajunge timpul.
Sper să vin în viitor cu mult mai multe locuri de campare și cu alte locații.
Cu noua rulotă vreau să fac mai multe ieșiri.
Vreau să merg în Austria, la vară. Nu sunt foarte sigur și hotărât, voi vedea.
Maramureșul este o zonă pe care vreau să o vizitez numaidecât. Deci, planuri sunt. Îmi cer scuze de micul off-topic...
Să revenim la subiect: (posibile) locații de campare, la mare. Mi-am făcut o pasiune din a căuta locații de campare, la mare.