Concurs locuri de campare noi

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Concurs locuri de campare noi

Mesaj de Lupu Ciprian »

Buna ziua !
Doresc sa dezvolt harta CLUBRV Campinguri din Romania sa gasesc noi locatii in care sa calatorim ... poate facem si o aplicatie de telefon cu locatii de toate felurile ....

Incerc acest lucru si cu un concurs.., MI-aduc aminte ca Smolnicki Florin ( Sv ) era campion la concursuri....

Incepand de azi , 25 XI timp de 30 de zile lansez concrsul ”locuri de campare ” si pt primele 3 locuri vom oferi din partea CLUBRV Romania

...tricou , sapca , medalie , revista CLUBRV Rulotisti din Ro nr. 11,ghid (mini) turistic , harta Ro, harta Bucuresti ,harta Campinguri din Romania CLUBRV , brichete /pix inscriptionate , colant rulota + diploma CLUBRV s.a.m.d. .. . ( alte materiale promo pe care mi le mai da colegul Ciprian Rosca ) .

Noi cei din CD daca vom avea postari , vor fi in afara concursului...
Va rog sa specificati locul exact , costurile , facilitatile daca exista si minim 2- 3 foto .

Concursul va avea loc aici nu pe pagina de socilizare pt ca aici se pastreaza datele permanent.
Se accepta ori ce fel de locatie de rulote on si off camping , dar trebuie specificat .

Exemplu de postare ( a mea e in afara concursului ) .

Camping ROUTE 66 VAma Veche
au toalete dusuri si conditii inclusiv curent care tine si la aer cond 1500w.

info si aici ...
https://cucortu.ro/camping/camping-route-66/190

Am si ceva foto (de la un client care a fost cu rulota mea inchiriata in locatie ) .

facebook
https://www.facebook.com/complexgospodaresc/

locul este aici

https://www.google.com/maps/place/Compl ... 28.5682089

tarif 25 ron de pers
ADRESA / Mihail Kogălniceanu nr 42, Vama Veche 907163
Telefon: 0748 881 460
Fişiere ataşate
ra.jpg
ra.jpg (228.11 KiB) Vizualizat de 2389 ori
rb.jpg
rb.jpg (179.01 KiB) Vizualizat de 2389 ori
rc.jpg
rc.jpg (176.21 KiB) Vizualizat de 2389 ori
rd.jpg
rd.jpg (182.74 KiB) Vizualizat de 2389 ori
re1.jpg
re1.jpg (139.52 KiB) Vizualizat de 2389 ori
re2.jpg
re2.jpg (166.18 KiB) Vizualizat de 2389 ori
re3.jpg
re3.jpg (176.84 KiB) Vizualizat de 2389 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Re: Concurs locuri de campare noi

Mesaj de Florin Smolnicki »

Bună dimineața!

Cipriane, sunt foarte interesat de aceste obiecte personalizate Club RV Romania. Le vreau PE TOATE în dublu sau chiar triplu exemplar :).

„vom oferi din partea CLUBRV Romania

...tricou , sapca , medalie , revista CLUBRV Rulotisti din Ro nr. 11,ghid (mini) turistic , harta Ro, harta Bucuresti ,harta Campinguri din Romania CLUBRV , brichete /pix inscriptionate , colant rulota + diploma CLUBRV s.a.m.d. .. . ( alte materiale promo pe care mi le mai da colegul Ciprian Rosca ) .”

Îmi doresc toate obiectele enumerate pentru că îmi plac foarte mult și chiar le voi folosi.
Te rog să nu mă uiți, trece - mă pe listă, în special cu: sapca , medalie, brichete /pix inscriptionate , colant rulota.

Am mai declarat și alte dăți: niciodată nu ies cu rulota fără să pun steagul clubului nostru pe undiță, cât mai sus.

Mi-am cumpărat o rulotă nouă. Cea veche i-am dat-o tatei.

Am numaidecât mare nevoie de colant rulotă. La fel, poți să îmi dai mai multe exemplare.

Aici sunt toate prezentările mele:

https://www.youtube.com/channel/UCNgPch ... subscriber

Mai lucrez în continuare la ele. Îmi place să fac astfel de prezentări, din păcate nu îmi ajunge timpul.

Sper să vin în viitor cu mult mai multe locuri de campare și cu alte locații.

Cu noua rulotă vreau să fac mai multe ieșiri.
Vreau să merg în Austria, la vară. Nu sunt foarte sigur și hotărât, voi vedea.

Maramureșul este o zonă pe care vreau să o vizitez numaidecât. Deci, planuri sunt. Îmi cer scuze de micul off-topic...

Să revenim la subiect: (posibile) locații de campare, la mare. Mi-am făcut o pasiune din a căuta locații de campare, la mare.
+40 749 233 299 (Orange)
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Salutari !
Din pacate nu ma intereseaza youtube deloc...
Ma intereseaza sa dezvolt acest forum cu date exacte pt turistii / rulotistii din RO. Sa ramana si pt altii sau sa le trecem pe brosuri si harti .

Ce vreau eu este sa aduc un plus listei de campare on si off camping cu date , tarife si respectiv facilitati ...

Daca X sau Y ( nu e cazul tau ) imi posteaza pe youtube ca a facut la padure gratar, ciorba si a dat foc la 3 vreascuri sau a stat seara la povesti la bautura cu sau fara muzica , asta ma interseaza mai putin ...

Aici se posteaza cu detalii si respectiv fotografii ....
Avand in vedere ca esti unul din autorii materialelor din Revista CLUBRV Rulotisti din Ro am sa -ti trimit prin IRIMIA IONUT de la SV 1 exmplar al revistei nr 11( nov ) 2019.
Salutari si la multi ani !

P.S. Iti fac rost de la Rosca C. si de ”personalizate ” ...stiu ca pui suflet in tot ce faci si te apreciez.
Stiu ca si tu apreciezi tot ce facem noi si ne-ai fost alaturi trup si suflet in toate momentele si in toate proiectele ....demersurile ... ca si multi alti moldoveni se suflet din clubul nostru...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Mesaj de Florin Smolnicki »

Îmi cer scuze de off topic.

@Ciprian Lupu am adăugat/ am încercat să adaug ieri câteva zeci de fotografii cu locații de pe tot Litoralul românesc. Am ceva probleme cu calculatorul (cred).
În acele poze erau în jur de douăzeci de locații și campinguri de la mare sau poate chiar mai multe. Erau pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Voi rezolva problema cu colegul nostru: Ciprian Roșca. Am încercat ieri amândoi și nu am reușit. Problema este la mine.
Se rezolvă,numai să am puțin timp.

Mulțumesc pentru toate.

Da! Vreau cât mai multe obiecte personalizate.

Gânduri bune tuturor!
+40 749 233 299 (Orange)
Gigi Stoica
Membru forum
16
Oras: SLOBOZIA
Data nasterii: 04 Ian 1957

Mesaj de Gigi Stoica »

vreau sa depun 2%
contul si adresa va rog!
VW Passat/Dethleffs New Line (Beduin) GIGI
Secretul FERICIRII nu este sa faci ce-ti place, ci sa-ti placa ce trebuie sa faci! J. Barrie
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Multumim pentru intentie, dar cred ca s-au strecurat niște erori (cred că nu mai e 2%, e 3%; nu-i "depui" tu, ci soliciți ANAF să-i depună - direcționare îi zice; pe anul acesta s-a cam inchis sezonul, pentru anul viitor încă e muuuult prea devreme; aici era, in 2019, un concurs colegial intre rulotisti, fără legatura cu donatiile si sponsorizările ).

Dacă o să te țină gândul cel bun inca vreo 7-8 luni (ori dacă am înțeles eu greșit și tu chiar vrei sa depui acuma ceva? Noi multumim - oricum - pentru intentie.), o sa fii informat.

Dealtfel, este aceeasi informație pe care o foloseste orice membru care depune cotizația anuală.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

O rezolvam anul asta.Sa ne parvina hotararea de la ANAF
Autorulota Dethleffs Just 90