Am facut un circuit de 13 zile toamna conf. itinerariului de mai jos :
Bucuresti - Pufesti ( Paradisul Pescarilor) VN , Iasi , Botosani/ Cornisa Aquapark , Suceava, Voronet(SV) , Gura Humorului (SV), Agapia (NT), Piatra Neamt , Cheile Bicazului (tranzit ) , Campu Cetatii(MS), Rasnov (BV) , Bucuresti .
Totalul a fost de 1500km parcursi in 12 zile in care s-a circulat ( condus ) cam o data la 2 zile ....o distanta medie de 200km .
Am fost 2 echipaje.... autorulote.
Ca si locuri de campare am folosit urmatoarele variante :
Pufesti (VN) - Balta Paradisul Pescarilor 1 zi
Iasi – la o cunostinta Smiley Camper ( inchirieri autorulote) 4 zile
Botosani – parcare Cornisa Aquapark 1 zi
Suceava – parcare Cetatea de Scaun 1 zi
Voronet (SV) – off camping Heliport zona dedicata picnic 1 zi
Gura Humorului (SV ) – parcare complex Arinis 1 zi
Agapia(NT) – off camping mai sus de manastire intr-o zona dedicata de picnic 1 zi
Piatra Neamt – Strandul Tineretului complex camping 1 zi
.... tranzit Cheile Bicazului ...
Campu Cetatii (MS) Pastravaria Hanul Pescaresc 1 zi
Rasnov (BV) - pe o proprietate privata langa Cheile Rasnoavei 1 zi
Am mers cum spuneam 2 autorulote, iar viteza medie de deplasare a fost de cca 60-65 km/h . avand in vedere faptul ca ruta mentionata n-are autostrada decat la retur 60 km de la Ploiesti la Buc in minunata noastra tara ....
Va voi prezenta in postarile viitoare obiectivele turistice vizitate ...
Tin sa multumesc colegului din ClubRV de la Iasi , respectiv Dan Golaescu pt. asistenta tehnica si respectiv turistica pe care ne-a acordat- o in zona !
De asemenea multumesc fratilor Onu si Manole, cei de la inchirieri www.smileycamper.ro IASI care ne-au invitat sa campam la ei la curte in zona Bucium pe deal undeva langa Plopii fara sot ai lui Eminescu ...
Tot de la ei am avut si toate informatiile despre cum ar fi mai bine sa accesam orasul Iasi, care intr-adevar ne-a impresionat prin oferta sa bogata de muzee si alte obective de vizitat .
Am sa pun pozele mai mici ca sa nu mai fie la fel de dificil de vizionat ca in celalalt topic cu circuitul din iunie pe care tocmai l-am terminat de postat in 10 etape .