Buton aerisire bazin wc

Folositi functia CAUTARE (SEARCH).Selectati cu atentie topicul in care postati.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Gigi Gavrila
Membru forum
5
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Sep 1961

Buton aerisire bazin wc

Mesaj de Gigi Gavrila »

Salutare si rog un ajutor, este vorba de butonul de aerisire de la rezervorul rezidual, nu inteleg cum lucreaza...ca sa verific cat de etans este acest rezorvor am umplut cu apa si cand l-am ridicat in pozitie verticala a inceput sa curga pe la acel buton (se vede si in atasament) am impresia ca mie imi lipseste ceva la acest buton,,este ceva alb..ca o pluta? nu cred ca este normal sa curga pe acolo, in general se schimba acele ganituri de cauciuc? intreb ptr ca vreau o iesire scurta de inceput cu rulota si nu vreau sa am surprize.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Buton aerisire bazin wc

Mesaj de Radu Pascu »

lipsește jumătate din el. Probabil că s-a dezlipit și a fost "vărsat" cu conținutul. Cele două piese împreună cu supapa de inchidere (buretele alb) trebuiesc să stea unite într-un singur ansamblu.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Scrie răspuns