Paste ClubRV 2017 , Adjud/Pufesti , VN

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Marius Rotaru
Membru forum
10
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 21 Mai 1980

Re: Inscrieri / Paste ClubRV 2017 , Adjud/Pufesti , VN

Mesaj de Marius Rotaru »

Si din Ploiesti se pleaca Joi dimineata, cel putin 2 echipaje. Cred ca ajungem pana in pranz.
Laika X713R, Ploiesti
e-mail: mariusi_rotaru@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Inscrieri / Paste ClubRV 2017 , Adjud/Pufesti , VN

Mesaj de Lupu Ciprian »

N-am avut timp deloc de forum in ultimele zile . Am activat si eu si Ciprian Rosca noi conturi pt cei care se inscriu in aceste zile care sunt f. multi ...

Activitatile propuse vor fi :

joi organizare tabara / nu aveti voie sa campati la distanta mai mica de 10 m de linia apei

vineri dupa amiaza h 18 masa la terasa la locatia "Paradisul pescarilor" se comanda a la carte fiecare ce vrea si cine vrea sa vina la terasa...

Sambata de dimineata h 10 concurs pescuit copii cu diplome si premii din cei 10 ron pe care-i dau parintii gazda va oferi diverse... si completam cu ce avem si noi .

sambata h 14 talcioc / troc diverse la foisor .. schimburi de obiecte RV

sambata seara h 22 :30 plecare la inviere in sat la biserica individual sau cu un microbuz.. contra cost a gasit Marius Borcea pe cineva care are bus cu 18 locuri .n ( facem lista de doritori )

sambata h 0 : 30 in camping ciocnim un ou cu vecinii de la RV .... lansare de lampioane pe camp noaptea aici la locatie la noi ( va aduceti de acasa ) eu nu cumpar sa fac liste sau sa strang bani ...pt lampioane .

Boxe+ microfon ... trebuie sa aduca cineva , il intreb pe Ciprian Rosca daca vrea... pt duminica... sa aduca.

MIEL isi aduce cine vrea carne sau acolo vom cumpara la oala cei care vrem , stie Marius Borcea de unde cumparam si se face pe loc lista .. cu doritori si ne asociem pt friptura protap si bors... doar cine vrea ...

PROTAP ADUCE MARIN DRAGOS ( PH ) >

Masa comuna / festiva duminica in camping la foisoare cu de ale noastre . Incepem pregatirile la h 12 iar la h 14 toata lumea LA MASA !

Duminca h 15. LANSARE NR 5 Revista Clubrv Rulotisti din Romania pe care o primiti pe loc GRATUIT ...pt membrii asociati.

Seara se face masa la restaurant cu orchestra , muzica si meniu undeva spre 100 ron pers cu petrecere , mancare si respectiv bauturi... + ce mai avem noi ... participa doar cine vrea si se face acolo lista de doritori pt aceasta petrecere ...

Luni program liber si plecare cine vrea, iar cei care mai stau seara participa la muzica la clape si ce mai vrem s afacem asa am vb cu Marius Borcea care e si el cu noi organizator fiind din partea locului .

Eu plec marti .
Bucataria restaurantului cu ciorbe cu peste merge inca de vineri ... permanent si are de toate pt toti ...

Cei care pescuiesc cu 4 lansete platesc taxa de pescuit , altfel nu se pescuieste cu un bat o undita sau fara taxa ... decat aici la copii unde avem un concurs.

Va exista o ordine a camparii adica o organizare nu le parcam / campam aiurea dezordonate... fapt pt care Marius Borcea este acolo de joi si fac cumva sa vin si eu duopa amiaza... sa le punem frumos asezate civilizat si cu loc pt fiecare.

Vor apare si poze noi pe forum azi .. maine ...

P.S. Cea mai mare captura va fi premiata duminica din cei care pescuiesc... pt ca vom avea cateva echipaje mai serioase care pescuiesc la lanseta in acele zile ... deci asteptam ..avem pretentii si de la pescarii adevarati .
Daca e ceva de adaugat in proigram va rog sa scrieti ... ca sa-l redactam !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Din păcate, nu vom putea fi prezenți cu rulota, dar vom veni sâmbătă intr-o vizită.

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Cristian Neaga
Membru forum
16
Data nasterii: 26 Ian 1960

Mesaj de Cristian Neaga »

Dragii mei,
din motive personale ma vad nevoit sa anunt neparticiparea noastra la aceasta minunata intalnire care va avea loc cu ocazia sarbatorii de Paste.
Va uram distractie maxima si traditionalul "HRISTOS a inviat!
Sa ne revedem sanatosi.
Cristi & Adriana Neaga
VW T4 Multivan
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

In program se adauga 3 ture cu biciletele vineri h 18 sambata h 12 si duminica h 12 ...
Daca mai aveti de ADAUGAT CEVA adaugam ...
Lista pt cei care merg la restaurant la petrecere duminica se face acolo... am deja in calcul cativa care au bifat aceasta optiune la inceput si acestia sunt primii pe lista ...

Intre timp colegul Marius Borcea a ajuns la locatie ca sa prezentam poze frumoase pt ca cele de iarna pe unii i-au descurajat ...

Mai sunt 9 locuri libere + inca 3-4 care au renuntat Alex Radulescu , Neaga Cristi , Nistor Iulian , si Marcu Viorel care vin in vizita ...
va puteti inscrie si fara avans pt aceste locuri aprox 10 -11 care mai sunt ...
Inteleg ca mai sunt 4-5 echipaje si Iasi si Bacau , care nu s-au inscris inca pe forum sa -si anunte prezenta ... m-a anuntat Marius despre acest lucru ...

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine
upload gif
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Si noi ajungem de joi, probabil pana in pranz .
Camper Hymer Exsis-t 588
marius borcea
Membru forum
15
Oras: Adjud,VN
Data nasterii: 20 Mai 1976

Mesaj de marius borcea »

As dori sa actualizez,proprietarul locatiei tocmai a dublat numarul indicatoarelor spre proprietate,de se ajunge si cu "ochii inchisi"...,eu o sa ajung in jurul pranzului asa ca va astept cu drag..,drumuri bune sa aveti!
Vw Sharan + rulota Kip
Cosmin Man
Membru forum
11
Oras: Cluj Napoca
Data nasterii: 20 Iul 1981

Mesaj de Cosmin Man »

marcu viorel scrie:Nu vreau sa dezinformez, dar din cate am inteles, in acea zona mai liniștită nu ar exista prize trase. Din acest motiv, va recomand ca, cei care preferati această zona, sa va dotati cu cabluri electrice foarte lungi.

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk
Nu-i stres, ca avem panouri solare si baterii țapene. Dar dacă e musai, tragem si un cablu mai lung.
Noi vom ajunge undeva in jurul orei 16.

Sent from my iPad using Tapatalk
Xgoautorulote.ro

Tel: 0762662331
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Lupu Ciprian scrie:
PROTAP ADUCE MARIN DRAGOS ( PH ) >
Protapul il pot aduce insa nu am la el suportii care se infig in pamant, (ti-am spus la ciocanesti ca am un protap insa el este facut pt. un gratar mare, ca sa-l pot folosii altfel trebuiau facuti 2 suporti, insa acum este prea din scurt nu mai am timp sa-i fac..., ceva de genu am eu...), oricum era putin complicat ca un miel dureaza minim 7-8 ore sa se faca si trebuie stat de el...cineva care a mai facut..., dar ma rog daca cineva are 2 suporti pe care sa se aseze protapul, eu il pot aduce, dar trebuie si o persoana care sa se ocupe de asa ceva... (eu nu am rabdare sa stau atatea ore langa el... :D )

Si noi vrem sa plecam tot joi dimineata...

Cu cine putem lua legatura sa intrebam despre pescuit, momeli etc. ? (sa stim ce luam la noi)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Cosmin Man
Membru forum
11

Mesaj de Cosmin Man »

Rame si viermusi... Astea sunt universale. Eu imi mai iau porumb, pelete si ceva boiliesuri micute. Poate si ceva cubulete de mamaliga.

Trimis de pe al meu LG-D858HK folosind Tapatalk
Xgoautorulote.ro

Cosmin Man
Membru forum
11

Mesaj de Cosmin Man »

Imagine

Pentru pescari atasez aico regulamentul lacului.

Trimis de pe al meu LG-D858HK folosind Tapatalk
Xgoautorulote.ro

Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

IN program voi adauga la sugestia familiei Gheorghe din Bucuresti si vanatoarea de oua pt copii care va fi un concurs cu premii .... Geta GHE. ne ajuta sa facem acest concurs , v om avea nevoie si de 2mamici sa se ofere sa scrie la diplome si sa centralizeze cateva date ( numele copiilor ... etc ...

Aceasta actiune va fi desfasurata duminica, urmeaza sa o incadrez cumva in program .

Va exista o harta si copiii vor cauta ouale ( de plastic ) pt a avea cat mai multe gasite fiecare ..

P.S. : COLEGII care doresc legitimatia Clubrv Romania - o pot obtine pe loc de la mine daca sunt cu plata la zi ( cotizatie 2017 ) , dar daca doresc un card FICC Clubrv ( Europa )2017 valabil se vor adresa catre colegul Curelea C-tin mail cureleacostel@yahoo.com copie Ci ... contac si la tel 0723206708 .

Am deja un nr de 15 carduri pe care mi le-a dat la expo ... le -am pus aici la cotizanti ca sa nu va expun la vederea tuturor adresa de domiciliu ... ( topicul se vede numai la membrii asociati ) .
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... 03#p115103
Scrie răspuns