Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Pentru ca multi isi doresc camere si pentru ca in ultimii ani am fost de 1 Decembrie fara rulota votez Lepsa si aleg sa stau la camera.
La Lepsa sunt mai multe camere, cred ca in cealalta parte nu ajung camerele.
Stau la camera si voi elibera locul la rulota, la Lepsa sunt putine locuri pt RV, dar cred suficiente pentru cei ce vin iarna cu vehiculul.
Nu doresc sa readuc in discutie calitatea de rulotisti. Daca nu vin cu rulota la 1 Decembrie sau daca nu merg iarna cu rulota nu sunt rulotist.
Orice patron de complex turistic nu va fi incantat sa campeze rulote daca nu se ocupa si camere in hotel. Numarul camerelor ocupate face ca pretul de campare sa fie atractiv. La fel este si cu masa festiva de 1 Decembrie. Cu cat numarul celor inscrisi este mai mare cu atat se poate negocia si obtine un pret mai bun.
Sa lasam discutiile neconstructive si sa "purcedem" la un vot democratic pentru a ne alege, in functie de variantele prezentate si dorinta fiecaruia, locatia unde vom sarbatori cei 10 ani de la infiintarea Asociatiei Clubrv.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Am centralizat informatiile.
Nu trebuie sa va grabiti, pt. ca asteptam oferta si de la Fantanita Craiesei referitoare la taierea porcului...
Niki Radu doreste sa lege 1 dec cu revelion la Laguna Albastra , fapt pt. care in 1-2 zie max. va posta pe forum si optiunea de acolo legata de mesele festive , daca vreti sa va inscrieti...
Pana una alta cam asa arata optiunile dvs de pe forum ... repet, daca doriti modificari va rog sa-mi scrieti ...
Mentionez ca in toate cele 3 locuri se poate discuta si despre revelion...insa acum ne inscriem strict la 1 dec.
Opiunea membrilor asociati sau forumisti pt. 1 dec si / sau revelion
Lepsa camere si rulote la Pensiunea Tresor
1.Lupu Ciprian – Rulota sau camera - membru asociat ClubRV
2.Maria Holom – camera - membru asociat ClubRV
3.Mihai Sacala – camera - membru asociat ClubRV
4.Isdraila Ioan –camera - membru asociat ClubRV
5.Argatu Stefan – camera- membru asociat ClubRV
6.Dan Peev – camera - membru asociat ClubRV
7.Dorel Ditoiu – camera - membru asociat ClubRV
8. Popa Violeta – camera- membru asociat ClubRV
9.Acatrinei Cristinel – camera - membru asociat ClubRV
10.Gheorghe Cristian – camera - membru asociat ClubRV
11. Robert Miron – camera- membru asociat ClubRV
12.Iancu Gabriel – camera - membru asociat ClubRV
13. Rosca Ciprian – camera - membru asociat ClubRV
14. Marcu Viorel – camera- membru asociat ClubRV
15. Apostol Costica – camera - membru asociat ClubRV
16.Savu Cornel – camera- membru asociat ClubRV
17.Deliu Relu – camera - membru asociat ClubRV
18. ClubRV – camera pt. rulotisti ( baie/dus/ depozit diverse )
19.Ivan ionut - camera - membru asociat ClubRV
20.
21.
22.
23.
24.
25.
LEPSA RULOTE
1.Curelea Costel – rulota- membru asociat ClubRV
2.Marius Rotaru – rulota - membru asociat ClubRV
3.Lupu Ciprian - autorulota -
4.
5....... pana la 20 liber...inca pt. locuri la RV, vom afla daca se poate pana la 25 abia dupa ce colegii din conducere ajung in weekend pe acolo Cristi Michel sau Costel Curelea... care au drum in zona...
Locatie nespecificata :
1.Ciocan Marian – rulota - membru asociat ClubRV
2.Ivan Ionut – camera- membru asociat ClubRV- mutat la Lepsa
3.Radu Pascu – rulota - membru asociat ClubRV
4.Grosu Viorel – autorulota - membru asociat ClubRV
5.Vasilescu Aurel – camera – membru asociat Clubrv
6.Terecoasa Adrian – rulota- membru asociat ClubRV
7.Pop Octav – autorulota- membru asociat ClubRV
8.Rus Alin – -locatie nespecificata - camera – membru asociat ClubRV
9.Radu Pascu – locatie nespecificata - rulota - membru asociat ClubRV
10.Doru Bodeanu - camera - membru asociat ClubRV
11.Nedelcu Maricel – rulota- membru asociat ClubRV
12.Cristian Neaga – autorulota - membru asociat ClubRV
13.Cristian Lazar – rulota - membru asociat ClubRV
Fagaras Fantanita Craiesei
1. Niki Radu – rulota - membru asociat ClubRV
2.Harry Radu – rulota- membru asociat ClubRV
3.Adi Enache – autorulota - membru asociat ClubRV
4.Clubrv camera pt rulotisti dus / baie / depozit diverse )
Laguna Albastra Fagaras;
1.Ninel Gavanescu – rulota - membru asociat ClubRV
2.Doru Stoicescu – rulota- membru asociat
3.Duret Florin – autorulota – membru asociat / mutat la camera / locatie nespecificata
4.Posbil Niki Radu si Harry Radu, daca renunta la Fantanita Craiesei , caz in care aici se poate face si 1dec si revelion
5.
Membrii forum , care n-au drept de vot , dar daca este loc , ar vrea sa participe la RV
Daniel Cojocar , Vali Panait , Liviu Adrian Andrei , Gabi Serban ,
P.S. Cei care doresc sa-i mut sau sa-i adaug pe lista pot sa -mi scrie PM sau sa posteze...
SEMNALATI-MI va rog daca am gresit undeva in lista !
Saptamana viitoare dupa ce decidem ,( sper ca in acest weekend ) , se va intra pe lista cu validarea de rezervare cu 100 ronavans, cum a spus si Niki , fara rambursare daca ploua sau ninge... insa ,daca aveti un prieten care vine in locul dvs. nu veti pierde banii... doar daca nu va prezentati ii pierdeti si vor fi folositi ”la oala” la artificii , foc de tabara , eventual sorici sau pomana porcului ... vin fiert , tuica tot asa ” la oala ”. :lol:
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
noi venim indiferent unde se organizeaza, de aceea nu am specificat
numai bine!
editad admin ( pe PM s-a primit optiunea Lepsa/camera )
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Dupa cum se vede trebuie sa inchiriem un HOTEL rog sa mi se schimbe incadrarea din Camper in CAMERA ca nu stiu ce vreme va fi asa e mai sigur indiferent unde va fi
Referitor la fondatori, eu personal nu i-am vazut in ultimii 6 ani in afara de Peti Luidort care plateste si cotizatie sau Dobrovat care a venit si la Tuzla anul trecut si care a avut placerea de a contribui si cu 100 ron la amenajari. Altii n-am vazut nici macar la intalniri...
M-a mai ajutat Dan Iliescu sa printez acum 3 ani niste Flyere pt ClubRV si a facut-o ca donatie pt Club , fara nici un interes material... un gest f. frumos de sustinere.
Despre fam. Curelea (Buc ) si respectiv fam. Rusu (Lipanesti /PH ), n-am decat cuvinte de bine si de nota 10 de scris , pt. ca in afara de faptul ca au sustinut moral sau prin cotizatie ,financiar acest club de rulotisti din Romania pe care l-au fondat acum 10 ani , cand a fost vorba de lopata.... ( pe unde am avut sau avem, locatii) au pus si mana pe lopata si la munte si la mare... fara ezitare !
Pt. acest lucru, in calitate de organizator , voi propune ca aceste 2 familii sa fie invitate la masa festiva, din partea Asociatiei ClubRV ca membrii de onoare !
De asemenea le voi solicita sa ne spuna cateva vorbe sau concluzii dupa acesti 10 ani, in cadru festiv... sambata seara pe data de 3 dec in restaurant cu ocazia sarbatoririi evenimentului .
Asteptam in continuare tarifele exacte pt. celelalte locatii si in max 2 zile cred ca va trebui sa tragem linie pt. ca intram in octombrie si poate mai solicita si altii ...
Dupa ce facem lista definitiva , rezervarile se valideaza numai cu avans.
Eu nu exclud organizarea in doua locuri a unei intalniri 1 dec , pt. ca am dezbatut subiectul cu Niki Radu in parcul IZVOR duminica si mi-a spus ca doreste sa faca 1 dec in acelasi loc in care face si peste o luna revelionul,
fapt pt care daca va avea o oferta buna la Laguna Albastra sau Fantanita Craiesei ( ambele din Fagaras ) , ceilalti care voteaza si merg acum la Lepsa ) pot merge la revelion in grup chiar daca participa la 1 dec la Lepsa Tresor ...
Sunt multi care pot participa in ambele locuri, sau care vin doar la 1 dec si nu sunt interesati deloc de revelion .... fapt pt. care intalnirile nu trebuiesc legate sau conditinate ca si participare ...
Asa a fost si de Paste si nu s-a suparat nimeni pt ca au fost 38 de RV la Amara Perla si alte 20 -30 la Ursulet Durau Neamt...
Intalnirea la care participa membrii CD sau /si membrii fondatori si unde vor avea loc premierile si inmanarea cupelor este clar ca va fi una singura si este aceea decisa de majoritate... majoritatea fiind cea care va veni sa aniverseze 10 ani de la fondarea ClubRV