A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: A 7 a Intalnire Nationala 1-4 Iunie 2012 - Organizare

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Ninel Gavanescu scrie:Alina , si acum reproseaza ca anul trecut la Bran ne-am tinut numai de sedinte , daca se mai repeta faza raman cu Sara :mrgreen:
Si la mine este aceeasi situatie si eu cred ca o sa raman cu Alina, aaaaa! scuze cu Sara!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Mihai Gheorghe, iti raspund eu ca ne si cunoastem de ceva ani buni. Nu stiu de unde pina unde din postarea ta, reiese ca nu sti regula nescrisa a intilnirii, la care intotdeauana a fost si sedinta AG
Mihaie, e salutara ideea de a fi numai distractie fara acea sedinta de citeva ore, dar zi tu concret, cind se poate face o alta adunare a celor 130 cotizanti pt o sedinta si cine vine, costuri drum etc.
Deci, vrem nu vrem sedinta trebuie tinuta cindva. Fiind o locatie centrala pt a putea participa citi mai multi rulotisti, s-a tinut in fiecare an aceasta sedinta, fiind unica ocazie de o intilnire in masa
Cind crezi ca mai vine cineva la un AG de dragul unei sedinte ? Ai plati o deplasare si altele, special pt o alta data la o sedinta AG ? Daca nu tinem un AG odata pe an, atunci putem dizolva Asociatia.
Nu mai amesteca lucrurile, intilnirea pt cunoasterea membrilor are 3-4 zile cu "festiva" si alte evenimente, iar sedinta AG dureaza doar citeva ore la care participarea necotizantilor, este voluntara !
Nu sint obligati necotizantii sa participe pt a vedea "botosii" de care zici si Nu stiu care s-au intors dezamagit de la celelate intilniri, ca la noi de Paste si de 1 Mai la Seimeni toti ne-am intors veseli
Incerc sa-ti raspund pe punctele atinse de tine. Referitor la " pumnul in gura", de data asta, la o sedinta deschisa public, nu mai functioneaza. Este singura ocazie cind membrii se pot exprima liber.
Deci vezi ca-i necesara si cite o sedinta AG macar odata pe an ? Nu mai "crede in avans ce se va discuta si cine cu cine se va contra " caci "ciolanul " de care zici este voluntar, deci nu-i batalie pe el
Oamenilor li se pregateste o intilnire ca-n fiecare an, o intilnire la care daca avem bafta de vreme buna, se pot face schimburi de idei, de povesti, inclusiv schimburi de beri, asta e scopul principal .
Necotizantii, membrii noi sau mai vechi, care din anume motive nu au vrut a deveni cotizanti, au posibilitatea sa decida daca devin sau nu cotizanti in functie de concluzia asupra Intilnirii Nationale
Din ceea ce se vede pina in prezent pe lista participantilor, inclin sa cred ca nu se va putea tine un AG pt ca nu indeplinim nr de membrii, asa ca e posibil ca "Intilnirea" sa fie numai o simpla intilnire
Sa incercam sa evitam postarile tendentioase ce pot duce la abandonarea inscrierii oamenilor, deoarece pina la aceasta data foarte tirzie, cam asta reiese. Oare "locatia" mai poate fi inchiriata ? :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Indiferent de vreme,ca se tine sau nu AG, Fam. Lili si Viorel Grosu participa din data de 1 pana pe 4 iun. si la masa festiva cu doua persoane.
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Domne, ...cine n-are sa-i cumpere..., parol Mihai Rusu! :D Mai aveti ceva de facut...,sa vedeti cum puteti fi mai convingatori pentru ca rulotistii musai sa participe in numar mare, aici e "buba", mai este timp, succes!
PS Parerea mea, este ca acuzele facute pe forum si pe chat sa dispara, sa-si vada fiecare barna din ochi, sa arate cu degetul la sedinte si sigur colegii vor veni la Intalnirea Nationala.
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Pana acum sunt 26 de echipaje confirmate.
Daca nu e prea deranjanta repetarea vreu sa mai scriem aici inca o data ca pretul pe zi pentru un echipaj cu indiferent cati membrii este de 25 de lei si masa festiva costa ..??? lei de persoana.
Sunt 7 pagini in acest topic si credeti-ma ca am ametit cautand unde scrie cat costa masa festiva si care este in final costul camparii. Nu toti au rabdarea sa citeasca atatea postari mai ales cand mare parte din ele sunt contre despre AG sau ciolan.
Ca sa convingem pe cat mai multi ca aceasta intalnire merita, trebuie sa stie ca locatia, costurile si anvergura intalnirii sunt cu totul exceptionale.
Deci merita prieteni rulotisti.
Haideti la Laguna Albastra !
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

buna ziua
Familia Serban ,Violeta si Marian participa incepind din 01 06 2012.Aducem probabil si copii cu noi(fiul si nora). :D
Onoare si Respect
Marian Serban
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Traian Baltateanu scrie:masa festiva costa ..??? lei de persoana.
Sunt 7 pagini in acest topic si credeti-ma ca am ametit cautand unde scrie cat costa masa festiva si care este in final costul camparii. !
In acest caz,propun sa apara aceste preturi sub lista participantilor la fiecare actualizare si ar fi mai usor de lecturat.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Domnilor,aveti impresia ca stie cineva cat va costa masa festiva de persoana atata timp cat nu s-a stabilit ce cuprinde acest meniu si cate persoane vor fi la final? S-a stabilit ca masa festiva se va stabili cu 2 zile inainte deci cand se va sti numarul final de participanti si cand vom ajunge deja la Laguna Albastra pentru a stabili meniul. Acest lucru va impiedica a va inscrie in lista de participanti si sa participati la aceasta adunare? Eu cred, ca nu este un impediment pretul mesei festive ca sa va impiedice sa participati la intalnirea nationala. Cel mai bine participati si veti afla pretul mesei festive. Chiar nu vreti sa aveti parte de putina adrenalina si putin suspans :lol: ?
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Pt Traian B si pt toti colegii nedumeriti sau care nu au apucat a citi pe pagina 1- a 6a postare - in care se raspunde complex asupra unor intrebari uzuale, repet fraza sefuluii Ovidiu, cu pretul camparii :
Oferta promotionala pentru aceasta intalnire nationala si nu limiteaza numarul de persoane/ RV, deci nu se percep costuri in plus. Pretul de 25 lei este/ RV / zi cu acces la toate utilitatile complexului.
Referitor la pret masa festiva, asa cum zicea si Viorel, nu cred ca-i o problema atit timp cit pretentiile noastre nu vor fi exagerate in ceea ce priveste meniul. Cred ca important e spritul si atmosfera :)
.
Ultima oară modificat 14 Mai 2012, 14:50 de către Rusu Mihail, modificat 1 dată în total.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Ioan.Sturz
Membru forum
15
Oras: Sibiu
Data nasterii: 13 Aug 1950

Mesaj de Ioan.Sturz »

Vreu sa cer scuze pentru ca nu am inteles de ce pentru fiecare aspect al intalnirii trebuie sa se faca improvizatii care sa duca la contradictii sau chiar suspiciuni. Organizatorul ar trebui sa furnizeze informatiile minimale.
- va avea loc sau nu AG.
- masa festiva pentru care interval de timp se programeaza, care este meniul ÅŸi cat costa. Pentru masa festiva se pot face impreuna cu gazda doua - trei variante, asfel incat sa se poata face din timp aprovizionarea si sa nu se improvizeze pe moment.
- nu stiu daca s-a discutat cu patronul in ce masura are disponibil restaurantul in aceasta perioada, avand in vedere ca cel putin pentru sambata 2 iunie este deja programata o alta masa festiva.
Nu cred ca pentru aceste informatii minimale trebuie sa existe suspans si adrenalina.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Daca anul trecut pe o vreme imposibila ,ploaie,vint ,temperaturi scazute, am fost aproape 80 de echipaje, anul acesta eu nu cred ca vreti sa ne facem de ras. Anul trecut nu am avut piscine, nu am avut masa festiva , eram mai putini membrii , pretul per zi a fost mai ridicat, si totusi am fost mai multe echipaje inscrise pana la aceeasi data ca anul acesta ,dar si prezente la Bran. Domnilor si Doamnelor ,(pentru ca am fost platit sa fac propaganda :mrgreen: ) imi fac datoria de onoare de a mai lansa o data invitatia ,tuturor membrilor asociatiei,tuturor membrilor forumisti si simpatizantilor ,de a participa la A 7 a intalnire Nationala la Laguna Albastra intre 1-4 iunie pentru a ne cunoaste si a socializa.
PS Daca postarea mea a deranjat pe cineva il invit la Laguna Albastra pentru a-mi cere socoteala. Pe forum nu raspund la provocari.
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Nu va speriati prieteni ca daca nu ne ajung banii gasim noi ceva vase de spalat sau iarba de tuns pentru complexul Laguna sa ne scoatem datoria.
:lol:
In mod normal se stabileste un tarif de persoana cu aproximatie si in el incercam sa incadram anumite feluri. Meniul cel mai subtire va depasi 30 ron de persoana dar putem merge spre 60-70 ron de persoana daca vrem si peste si desert pe langa aperitiv si friptura.
Asta, asa ca o estimare, ca sa intelegem ca meniul va costa atat cat ar costa daca am merge cu familia la un restaurant modest si am lua acele 3-4 feluri.
Dar sunt convins ca D-nul Curelea sau ceilalti care se ocupa de relatia cu Laguna vor vace asa fel incat sa fie bine.
Sa dea Domnul sa avem soare sa ne bucuram de toate facilitatile complexului.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Scrie răspuns