Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
nu sunt lucrari care sa te faca sa ocolesti,drumul este bun,mai sunt denivelari pe asfalt.dar nu le simti decit daca ai viteza.peste 90-100km/h.drum bun concediu placut
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
pentru cei cotizanti,nu va faceti mari sperante in ideea ca veti avea reduceri daca sunteti cotizanti,pot spune chiar deloc,pe unde am fost am intrebat si raspunsurile au fost aceleasi,NU.
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Este stiut faptul ca aceste carduri CCI au suport financiar (discount 5, 10 pana la max.15%) numai in extrasezon. De aceea, colegii care au posibilitatea de a-si programa excursiile in lunile aprilie-mai, pana in 15 iunie (cand incepe sezonul estival) beneficiaza de recuceri in campingurile afiliate FICC, ACSI, ADAC etc. Noi, in 10 ani de rulotism, am beneficiat doar de 3 ori de discount (la Linz, la Calw si la Roth).
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928