Rusu Mihail scrie:Cu doua saptamini in urma, un membru, caruia nu-i dau numele, a sesizat intr-o postare, ca Pagina Forumului ClubRV, seamana a "Autovit", din cauza anunturilor de vinzari ale colegilor.
Era o aluzie cu un ton trist ca nu mai posteaza colegii iesirile facute !!!
Rusu Mihail scrie:
De interzis nu se pot interzice aceste postari de vinzari, iar daca apar pe pagina cu subiecte active se pare ca..nici asa nu e bine.. Observ totusi ca anunturile, apar pe pagina principala
Deci trebuie sa ne decidem si sa spunem, daca vrem " Autovit" sau vrem "Imagini si impresii din excursii"... Vom analiza situatia si vom decide, daca excursiile sint prioritare sau bursa.
NU trebuie sa interzicem nimic ...vanzarile aduc membrii noi ...iesirile in natura ne ,,aduna,, uni cu altii ...
NU trebuie sa renuntam ....trebuie sa mergem inainte si sa fim mai toleranti ....asa cum spunea Costel ...STOP SI DE LA CAPAT....dar nu toti vor sa inteleaga !!!!
Rusu Mihail scrie:In ceea ce priveste "administrarea forumului ", reamintesc lui Gigi Catalin, ca dupa Alegerile din Iunie 2012, aceasta pagina de web, este adminstrata voluntar de tinarul Stefan Marian.
Felicitari pt munca depusa ...dar era suficient un raspuns atunci cand sa semnalat problema si evitam atatea comnetarii ....noi nu am semnalat decat o problema !!!!
NU cred ca ne ajuta sa renuntam la bursa ca subiect activ ....toti cautam ceea ce este nou , citim ceea ce ne convine si ulterior stergem ....urmand ca a doua zi sau mai tarziu sa cautam cu acelasi motor de cautare { SERCH_UNREADS } ...care zic eu este foarte bun !!!
Daca totusi se doreste acest lucru ...incercati sa scoateti Bursa de la subiecte active definitiv...si atunci nu se va mai inrosii si nu o mai vedem ca subiect nou ...dar nu stiu daca se poate ....numai administratorul ne poate spune !!!
Zile senine tuturor !!!