Sesizari probleme tehnice - ADMINISTRATORI Forum

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: Sesizari probleme tehnice - ADMINISTRATORI Forum

Mesaj de Catalin Gigi »

Da , aceeasi problema o am si eu ...

Dan Iliescu ne poti ajuta ??? cred ca e o chestie ce tine de platforma PHB in care stim ca esti ,,tatic,, 😉 ...
Panait Valentin
Membru asociat
15
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Au trecut 15 zile de la prima sesizare....problema persista :(
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Cu doua saptamini in urma, un membru, caruia nu-i dau numele, a sesizat intr-o postare, ca Pagina Forumului ClubRV, seamana a "Autovit", din cauza anunturilor de vinzari ale colegilor.
Singura varianta pentru a ramine prioritare " Topicurile Intilnirilor ", a fost aceea de a renunta la Bursa Vinzari ca subiecte active, fiecare urmind sa acceseze acest topic "de buna voie".
De interzis nu se pot interzice aceste postari de vinzari, iar daca apar pe pagina cu subiecte active se pare ca..nici asa nu e bine.. Observ totusi ca anunturile, apar pe pagina principala
Deci trebuie sa ne decidem si sa spunem, daca vrem " Autovit" sau vrem "Imagini si impresii din excursii"... Vom analiza situatia si vom decide, daca excursiile sint prioritare sau bursa.
In ceea ce priveste "administrarea forumului ", reamintesc lui Gigi Catalin, ca dupa Alegerile din Iunie 2012, aceasta pagina de web, este adminstrata voluntar de tinarul Stefan Marian.
In aceasta administrare sint implicati si membrii CD care sa sfatuiesc cum sa procedeze, ca aceasta pagina sa fie cit mai la obiect comform denumirii clubului. Multumim pt pt intelegere

PS: Noile reguli referitoare la postarile de vinzari au fost mentionate de Lupu C. Personal nu am nimic impotriva vinzarilor, iar accesarea voluntara a butonului "bursa", nu ma deranjeaza.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Rusu Mihail scrie:Cu doua saptamini in urma, un membru, caruia nu-i dau numele, a sesizat intr-o postare, ca Pagina Forumului ClubRV, seamana a "Autovit", din cauza anunturilor de vinzari ale colegilor.
Era o aluzie cu un ton trist ca nu mai posteaza colegii iesirile facute !!!
Rusu Mihail scrie: De interzis nu se pot interzice aceste postari de vinzari, iar daca apar pe pagina cu subiecte active se pare ca..nici asa nu e bine.. Observ totusi ca anunturile, apar pe pagina principala
Deci trebuie sa ne decidem si sa spunem, daca vrem " Autovit" sau vrem "Imagini si impresii din excursii"... Vom analiza situatia si vom decide, daca excursiile sint prioritare sau bursa.
NU trebuie sa interzicem nimic ...vanzarile aduc membrii noi ...iesirile in natura ne ,,aduna,, uni cu altii ...
NU trebuie sa renuntam ....trebuie sa mergem inainte si sa fim mai toleranti ....asa cum spunea Costel ...STOP SI DE LA CAPAT....dar nu toti vor sa inteleaga !!!!
Rusu Mihail scrie:In ceea ce priveste "administrarea forumului ", reamintesc lui Gigi Catalin, ca dupa Alegerile din Iunie 2012, aceasta pagina de web, este adminstrata voluntar de tinarul Stefan Marian.
Felicitari pt munca depusa ...dar era suficient un raspuns atunci cand sa semnalat problema si evitam atatea comnetarii ....noi nu am semnalat decat o problema !!!!

NU cred ca ne ajuta sa renuntam la bursa ca subiect activ ....toti cautam ceea ce este nou , citim ceea ce ne convine si ulterior stergem ....urmand ca a doua zi sau mai tarziu sa cautam cu acelasi motor de cautare { SERCH_UNREADS } ...care zic eu este foarte bun !!!
Daca totusi se doreste acest lucru ...incercati sa scoateti Bursa de la subiecte active definitiv...si atunci nu se va mai inrosii si nu o mai vedem ca subiect nou ...dar nu stiu daca se poate ....numai administratorul ne poate spune !!!

Zile senine tuturor !!!
Panait Valentin
Membru asociat
15
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Nea Mihai, daca ati decis asta mai demult, firesc era sa ne informati macar de la prima sesizare facuta de Sergiu...
Cum ne simtim noi acum, cand timp de doua saptamani cativa dintre noi posteaza /sesizeaza si nu primesc niciun raspuns !?
Ce cred colegii despre noi, ca avem ceva cu cineva si tinem cu tot dinadinsul sa scormonim ''prajitura'' ? Dupa cum ma cunosti stii ca este departe de mine acest lucru.
Cum crezi ca ma simt acum ?...ma simt tratat cu indiferenta, ca un neica nimeni care posteaza si el sa se afle in treaba 😢
Mi-asi dori ca pe viitor sa ni se raspunda, altfel nu vad rostul topicului.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

Lupu Ciprian scrie:Incercam sa le remediem in 3-4 zile ...

Hehehehe, pentru o treaba de 12-13 minute..... no comment
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Dan Morar
Membru forum
13

Mesaj de Dan Morar »

Daca problema se poate repara in 10 - 15 min si o sa mai dureze doua trei zile pana la rezolvare, inseamna ca in prezenta suntem in regres dupa atatia ani de existenta a Asociatiei...
bayerland 460 Wenge+Honda Accord , shihanro@yahoo.com, 0761.533.333 viber/whatsapp
Dan Casandroiu
Membru forum
12
Oras: Vulcana-Pandele, judet Dambovita
Data nasterii: 24 Iul 1977

Mesaj de Dan Casandroiu »

Sesizez aici o problema legata de vizualizarea avatarului meu - sunt dati cand se vede fara probleme si randuri cand nu. Am crezut ca e de la mine pana cand problema mi-a fost semnalata si de dl. Isdraila. Daca se poate rezolva de admin e ok, daca nu am sa schimb avatarul in curand.
In al doilea rand - cand se schimba statutul utilizatorului de la membru forum la cotizant?
Multumesc
V-am "modificat" in membru asociat . Ciprian Lupu
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Avatarul dumneavoastră vine de pe "ImageShack", problema poate fi de-acolo, nu neaparat de la forum. Daca doriti va pot spune cum sa verificati daca problema-i de la ImageShack sau de la Forum, dar ma gandesc ca mai importanta-i rezolvarea.

Presupun ca in User Control Panel, acolo unde se configureaza poza pentru avatar ati pus link-ul din ImageShack in campul "URL".
Incercati sa stergei respectivul URL si sa incarcati imaginea folosind butonul "Alege Fisier" (daca-l vedeti in Romaneste, eu asa-l vad)

Acest link ar trebui sa va duca direct in Control Panel la pagina pentru configurat avatarul: ucp.php?i=profile&mode=avatar
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Scrie răspuns